ADIO, MADALINA! - video

ADIO, MADALINA! - video

 MADALINA MANOLE  madalinamanole.ro

A plecat dintre noi in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010. A lasat in urma o familie indurerata si un singur mesaj.

"Nimeni nu are vreo vina, toti ma iubiti enorm si ati facut totul pentru mine motivul este acesta: nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defecta, un rebut, asa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevarat. Te iubesc Puiucul meu (…)".

Este ultimul mesaj pe care Madalina Manole l-a scris pe telefonul sau, inainte de a se sinucide. Mesajul a fost descoperit de sotul cantaretei, Petru Mircea, cel care a anuntat tragedia la serviciul de urgenta. Medicii legisti au incheiat necropsia in cazul Madalinei Manole, iar analizele au aratat ca artista s-a sinucis si ca nu suferea de boli grave, precum cancer, scrie smartwoman. In ceea ce priveste lovitura la cap, aceasta a fost provocata prin cadere.

Madalina Manole este condusa pe ultimul drum, la Ploiesti, de 5000 de persoane, care au venit la ultimul spectacol al artistei: PLECAREA! Familia indurerata ii este alaturi pana in ultima clipa. Parintii, dar si sotul ei, Mircea Petru, si parintii acestuia, familia Mircea Dan din Botosani, au ramas intr-o incremenire tacuta, sfasietoare.

DUMNEZEU SA O IERTE!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...