Adăpost de animale incendiat din joacă!

Adăpost de animale incendiat din joacă!
Un băiat de 7 ani din satul Cucuteni, comuna Durneşti, a incendiat din joacă  adăpostul de animale din gospodăria unui vecin. Incendiul s-a produs miercuri, în jurul amiezii.

Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor. Apelul de ajutor a fost înregistrat la ora 14.25.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea adăpostul de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte construcţii din gospodărie. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit zece pompieri militari şi voluntari, mai bine de o oră. Pagubele au fost estimate la cca. 2.500 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 30.000 lei.

Anul trecut, 28 din cele 426 de incendii produse anul trecut pe raza judeţului Botoşani au fost generate de jocul copiilor cu focul.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sprijin financiar pentru sute de pensionari din municipiul Botoșani!

astăzi, 15:08
50

511 pensionari din municipiul Botoșani au primit tichete sociale, acestea fiind distribuite de către funcționarii Direcției de Asistență Socială. Este vorba despre tranșa acordată înain...

Urmează o nouă minivacanţă, câte zile libere vor avea angajaţii!

astăzi, 14:31
579

Este vorba de angajații din sectorul public, care se bucură de o nouă minivacanță. Statul le oferă încă o perioadă de odihnă în luna iunie.Românii angajați în sec...

O tânără născută în județul Neamț și stabilită la Botoșani este de negăsit!

astăzi, 14:12
172

Poliția este în alertă, după ce Mihaela Denisa Siminiceanu, de 21 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Apropiații nu știu nimic despre locul unde s-ar putea afla.T&ac...