Acoperisul Policlinicii Botosani, luat de vantul puternic! 20 de localitati din judet fara curent electric!

Acoperisul Policlinicii Botosani, luat de vantul puternic! 20 de localitati din judet fara curent electric!
Acoperisul Policlinicii Botosani a fost luat de vant, numeroase localitati din judet au ramas fara curent electric, fire de electricitate rupte si stalpi doborati de rafalele puternice, la care se adauga masini avariate de bucatile de acoperis cazute in mai multe zone ale municipiului Botosani, acesta este bilantul zilei de sambata, cand judetul Botosani s-a aflat sub cod galben de vant puternic.  

Conform reprezentantului E.On Moldova, care a prezentat situatia din judetul Botosani, la ora 14.00 erau nealimentate 20 de localitati, cele mai afectate fiind in zona Dorohoi si localitatile invecinate, orasul Saveni si comunele din jur, precum si zona Stefanesti. De asemenea, a fost afectat cartierul ANL Bucovina, la iesirea spre Curtesti, informeaza Sorin Munteanu, purtator de cuvant la E-On Moldova.

"Principala cauza este vantul puternic. Am suplimentat numarul de echipe de interventie, toate echipele sunt in teren in zonele afectate si lucreaza pentru a relua cat mai repde posibil alimentarea cu energie electrica la consumatorii afectati", a precizat Sorin Munteanu.

Tot sambata, din cauza vantului puternic, s-a desprins acoperisul de pe cladirea Policlinicii si a cazut peste cladirea admnistrativa a Spitalului Judetean. Echipele de interventie din cadrul ISU Botosani actioneaza pentru indepartarea tablei cazute.

In mai multe zone din municipiu, cetatenii ne-au semnalat faptul ca nu beneficiaza de dimineata de curent electric, iar la o parte din benzinariile de la iesirea din Botosani spre Iasi nu se poate alimenta cu combustibil, acestea fiind afectate de lipsa de curent electric.

De asemenea, conform ultimelor informatii, se inregistreaza probleme si in zona Frumusica, unde s-ar fi prabusit stalpi de electricitate.

O noua situatie din judetul Botosani va fi oferita de E-On Moldova la ora 19.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
10

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
29

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
137

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...