Acolo unde doua femei se cearta, barbatii se bat de-a binelea!

Acolo unde doua femei se cearta, barbatii se bat de-a binelea!
Un scandal dintre doua femei din satul Manastirea Doamnei i-a facut pe doi barbati sa se incaiere la propriu, unul dintre ei aflandu-se acum pe patul de spital!

In urma verificarilor efectuate de catre politisti ca urmare a sesizarii Spitalului Judetean Botosani privind acordarea de ingrijiri medicale, in seara de 11 mai, numitilor J. Vasile, de 37 de ani, si U. Mihai, de 53 de ani, ambii din satul Manastirea Doamnei, comuna Curtesti, judetul Botosani, care prezentau leziuni produse prin violenta, s-a stabilit ca acestia sunt vecini si in seara respectiva, in jurul orei 20.00, in timp ce se aflau in apropierea locuintei lor, pe fondul unui conflict spontan s-au lovit reciproc, imprejurare in care U. Mihai si-a lovit vecinul cu o bara de fier peste cap.

"Conflictul dintre cei doi a fost provocat de sotia lui U. Mihai si mama lui J. Vasile, care au avut unele discutii contradictorii", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In prezent J. Vasile se afla internat la sectia chirurgie. Intrucat consateanul sau U. Mihai prezenta leziuni minore, acesta nu a fost internat.

"Pana in prezent niciunul dintre cei doi nu a formulat plangere prealabila cu privire la leziunile ce le-au fost produse, politistii din comuna continuand verificarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii conflictului, precum si a tuturor persoanelor implicate, fata de care urmeaza a se dispune sanctionarea contraventionala conform Legii nr. 61/1991, care reglementeaza convietuirea sociala, ordinea si linistea publica", a completat Manuela Ieremie.

In functie de pozitia procesuala a victimelor si de numarul de zile de ingrijri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor produse, cauza urmeaza a fi solutionata procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
9

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...