Accident rutier cu biciclist beat criţă!

Accident rutier cu biciclist beat criţă!
Şoferul implicat în evenimentul rutier spune că nu a putut evita impactul după ce biciclistul a pătruns pe drumul naţional fără să acorde prioritate.

La data de 5 septembrie, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29C, B. I., de 34 de ani, din municipiul Iaşi, ajungând la intersecţia dintre DN 29C cu drumul sătesc Călineşti, a surprins şi accidentat pe S. V., de 41 de ani, din satul Călineşti, oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, care se deplasa pe bicicletă, pe drumul sătesc şi a pătruns pe DN 29C fără a respecta regulile referitoare la prioritatea de trecere într-o intersecţie.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, refuzând internarea.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
8

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
85

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
14

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...