Alcoolul i-a dat curaj: S-a izbit cu mopedul in gard!

Alcoolul i-a dat curaj: S-a izbit cu mopedul in gard!
Inconştienţa l-a dus pe patul de spital! După ce a băut, botoşăneanul de 32 de ani a urcat pe moped şi, din cauza vitezei şi a stării în care se afla, s-a izbit în gardul unui imobil.

Luni, în jurul orei 18.05, în timp ce conducea un moped pe DS 1689, în localitatea Broscăuți, F. F., de 32 de ani, din comuna Șendriceni, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriș, pierde controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care intră în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

F. F. a fost transportat la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind transferat ulterior și internat la Spitalul Judeţean Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică, dar starea sa ulterioară producerii accidentului nu a permis testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În momentul producerii accidentului, acesta nu purta cască de protecție, informează IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
155

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...