ACCIDENT GRAV în Italia: cel puţin 37 de morţi

ACCIDENT GRAV în Italia: cel puţin 37 de morţi
Cel puţin 37 de persoane au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe un viaduct într-o prăpastie de peste 15 metri.

Cel puţin 37 de persoane au murit şi în jur de zece au fost rănite duminică seară într-un accident spectaculos de autocar cu pelerini în apropiere de Avellino, în regiunea Napoli din sudul Italiei, potrivit unui bilanţ provizoriu al pompierilor, informează AFP. Doar unsprezece persoane au fost scoase în viaţă dintre rămăşiţele contorsionate ale autocarului şi au fost duse la un spital din apropiere.

Operaţiunile de salvare continuă. Autocarul transporta aproximativ 48 de pelerini care se întorceau la Napoli după ce au vizitat un lăcaş sfânt din localitatea Telese Terme, din sudul Italiei.

Purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă a descris situaţia supravieţuitorilor drept dramatică şi a precizat că în accident au fost implicate mai multe vehicule.

Potrivit unor cifre provizorii, ar fi vorba despre zece maşini. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată cauzele tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
264

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
326

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
735

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...