Ponta: La PNL e mai putina disciplina. Plagiatul si "lovitura de stat", rani cicatrizate

Ponta: La PNL e mai putina disciplina. Plagiatul si "lovitura de stat", rani cicatrizate
Prim-ministrul Victor Ponta a spus ca in PNL este "mai putina disciplina" decat in PSD, recunoscand insa ca il sustine pe Crin Antonescu la prezidentiale si ca l-ar fi votat si in anul 2009, daca nu ar fi fost "un soldat disciplinat al PSD".    

Vorbind in contextul implinirii unui an de la referendumul pentru demiterea presedintelui, liderul PSD a explicat ca "cel care a cautat conflictul a fost Traian Basescu", iar cei care au gresit au fost el si liderul liberal Crin Antonescu.    

"N-am inteles ca democratie insemna votul oamenilor. Am trait intr-o perioada romantica", a spus Ponta, duminica seara, la Romania Tv. Totodata, a precizat ca nu a cautat suspendarea lui Basescu, ci acesta "a convins ca trebuie suspendat".    

Despre PNL, Ponta a spus ca "e mai putina disciplina, e profilul lor de partid", iar despre presedintele acestora, Crin Antonescu, a afirmat ca il va vota "cu inima deschisa".  

 "L-as fi votat si in 2009, daca nu as fi fost un soldat disciplinat al PSD", a recunoscut Ponta.    

"Domnul Antonescu va avea o sarcina foarte clara, de a construi portretul viitorului presedinte al Romaniei. Crin Antonescu va fi altfel decat Traian Basescu", a adaugat presedintele PSD.    

Acesta considera ca Traian Basescu nu se mai comporta ca un presedinte al tarii, ci "ca un om politic care vrea sa-si faca un partid". Ponta a reamintit si scandalurile din anul 2012 cu plagiatul si cu lovitura de stat, recunoscand ca au fost lucruri care l-au afectat, trecand insa "de la stadiul de rana politica la cea de cicatrice, dar cicatricile au ramas".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
365

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
662

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1053

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...