Accident cu 4 victime, provocat de un sofer beat!

Accident cu 4 victime, provocat de un sofer beat!
Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecuta, provocat de un conducător auto aflat în stare avansată de ebrietate! În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.40, B. Marian, de 35 de ani, din satul Siliştea, comuna Mileanca, judeţul Botoşani, conducea autoturismul proprietate personală marca Mercedes Benz Vito, pe DJ 298 A.

Intre localităţile Darabani şi Havîrna, pe un sector de drum cu o succesiune de curbe din care prima la dreapta, din cauza consumului de alcool şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, împrejurare în care acesta a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a 3 pasageri, care au fost transportaţi de ambulanţă la Spitalul municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării alcoolscopice, conducătorului auto i s-a stabilit o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru stabilirea alcoolemiei i-au fost recoltate probele biologice de sânge. Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
13

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
27

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
36

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...