Unul dintre ucigasii omului de afaceri Daniel Mancas, supus detectorului de minciuni!

Unul dintre ucigasii omului de afaceri Daniel Mancas, supus detectorului de minciuni!

 VLAD IRIMIA SCURTU  

Dupa ce a fost deja condamnat la 23 ani de inchisoare pentru uciderea botosaneanului Daniel Mancas, Vlad Irimia Scurtu va fi supus testului poligraf.

Tanarul sustine sus si tare ca nu are nici o legatura cu uciderea directorului de firma si ca Alina Horeanu ar fi participat singura la acest eveniment. Astfel, acesta a cerut sa fie supus testului poligraf. Cel mai probabil, mizeaza ca va putea fenta acest test. In cazul in care se dovedeste ca acesta spune adevarul, situatia dosarului ar putea lua o intorsatura cu totul neasteptata.

Lui Scurtu ar putea sa i se admita alte probe care pana in prezent au fost respinse. Acest test poligraf a fost anuntat pentru maine. In cazul in care se dovedeste ca a mintit, Scurtu ar putea primi o pedeapsa si mai mare. Anchetatorii au stabilit in primul rand motivul crimei: gelozia.

Astfel, la inceputul lunii ianuarie 2007, Daniel Mancas i-a marturisit lui Horeanu, cu care avea o relatie, ca este casatorit, are un copil, iar sotia lui mai asteapta un altul. Vestea a tulburat-o pe tanara studenta, care a hotarat sa se razbune. A pastrat legatura, prin telefon, cu omul de afaceri, aflandu-i noile achizitii, printre care si un autoturism Audi A4, precum si proiectele de viitor.

Alina Horeanu si concubinul ei, gelos din cale afara, care vroia demult sa scape de noul amant, au hotarat sa-l omoare pe Mancas, sa-i vanda masina si bunurile de valoare ale acestuia.

Pentru a-si pune in aplicare planul, Vlad Scurtu si-a sunat un prieten, pe care l-a rugat sa mearga cu el in Bucuresti, intrucat nu avea permis, pentru a vinde un autoturism Audi, dar a fost refuzat. Intre timp, Alina Horeanu l-a sunat pe Daniel Mancas, care i-a confirmat ca va veni pe 9 februarie 2007 sa o vada.

Ulterior, anchetatorii au descoperit ca tanara ii lasase mai multe mesaje pe messenger, prin care sa se asigure ca barbatul nu ii incurca planurile.

Pe 9 februarie, in jurul orei 12.00, Mancas a plecat din Botosani, avand asupra sa trei telefoane mobile, 250 Euro, trei carduri bancare, un laptop, mai multe bijuterii din aur si un ceas placat cu aur. A fost ucis de amanta sa, iar bunurile sale au fost vandute. (Buna Ziua Iasi)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
10

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
28

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
52

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...