A vrut să treacă granița cu o armă ascunsă sub haină! FOTO

A vrut să treacă granița cu o armă ascunsă sub haină! FOTO
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit o armă neletală cu alice, pe care un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, a ascuns-o desfăcută într-o haină, pentru că nu avea autorizaţie.

În această dimineaţă, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Ion R., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Mazda, înmatriculat în Cehia.

La controlul de frontieră efectuat de către echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, în mijlocul de transport a fost descoperită pe bancheta din spate, ascunsă într-o haină, o armă neletală cu alice, desfăcută pe componente, marca Kandar, calibru 4,5 mm şi două cutii cu alice.

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că nu ştia că este interzisă trecerea frontierei cu arme fără autorizaţie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Arma a fost ridicată în vederea confiscării urmând a fi predată la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani - Serviciul Arme şi Muniţii. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...