Ce le-a spus prefectul Costică Macaleți directorilor de instituții, la ultima ședință de Colegiu Prefectural, din 2015!

Ce le-a spus prefectul Costică Macaleți directorilor de instituții, la ultima ședință de Colegiu Prefectural, din 2015!
Șefii instituțiilor deconcentrate din județul Botoșani au fost convocați, miercuri, în ultima ședință de Colegiu Prefectural din acest an, la care a luat parte și președintele interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu.

Ședința a debutat cu un moment de reculegere ținut în memoria Viricăi Afrăsânei, fost director al Cancelariei prefectului.

După prezentarea unui scurt bilanț al colaborării dintre Instituția Prefectului și instituțiile publice, prefectul Costică Macaleți a ținut să le transmită un mesaj șefilor de deconcentrate și să le multumțeacă pentru colaborare din anul care stă să se încheie.

“Trebuie să fim foarte responsabili fiecare în sectorul nostru de activitate. Din punctul meu de vedere, nu există instituție mai puțin importantă și cred că sunt etape când fiecare dintre domnsiile voastre are câte o intervenție. Aș vrea să mulțumesc în mod special structurilor MAI, pentru că se lucrează mai simplu cu dumnealor pentru că știu să lucreze la comandă. De multe ori, au fost puși în situații mai puțin plăcute dar au știut să le gestioneze în mod corespunzător. Trebuie să fim toți responsabili de ceea ce facem, este cel mai urât când trebuie să dăm cu subsemnatul la alte structuri și nu cred că este cazul", a spus prefectul Costică Macaleți.  
 

 

Spune-ne opinia ta