A parasit locul accidentului, dupa ce a lovit un moped!

Conducator de moped de 64 de ani, accidentat de un sofer cu 10 ani mai in varsta decat el! C. Vasile, de 74 de ani, din comuna Dersca, judetul Botosani, conducea ieri la amiaza, pe DC 77, din localitatea de domiciliu, un autoturism inmatriculat in Italia.

In apropierea intersectiei cu DJ 291 B, nu s-a asigurat corespunzator si nu a acordat prioritate de trecere unui moped inregistrat, condus regulamentar de catre D. Vasile, de 64 de ani, din aceeasi localitate, imprejurare in care a intrat in coliziune au acesta, lovindu-l in partea laterala dreapta.

Conducatorul mopedului a fost proiectat pe carosabil, suferind leziuni usoare. Dupa producerea accidentului, ambii conducatori de vehicule au parasit locul accidentului, deplasandu-se la domiciliile lor fara a anunta organele de politie.

"Ulterior, la ora 16.30, conducatorul mopedului implicat in accident s-a prezentat la Postul de Politie Dersca, solicitand efectuarea de cercetari fata de conducatorul auto C. Vasile si transportarea sa la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. La scurt timp, politistii din comuna au identificat in trafic si autoturismul implicat in accident. Ambii conducatori ai vehiculelor au fost testati alcoolscopic, constatandu-se ca nu se aflau sub influenta alcoolului", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Victima a fost transportata la Spitalul municipal Dorohoi unde, in urma investigatiilor de specialitate, s-a stabilit ca nu a suferit leziuni osoase.

Fata de conducatorul auto C. Vasile au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Totodata, permisul de conducere i-a fost retinut in vederea suspendarii dreptului de a conduce.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...