Femeia care a speriat Stefanestiul!

Femeia care a speriat Stefanestiul!
O femeie dintr-un sat botosanean a reusit performanta de a fi cercetata pentru vatamare corporala, port de arma alba, amenintare si loviri.

Femeia de 31 de ani a fost retinuta abia dupa ce, miercuri, si-a injunghiat concubinul!

"In cursul zilei de ieri, in jurul orei 15.50, C. Gheorghe, de 39 de ani, din localitatea Bobulesti, oras Stefanesti, judetul Botosani, a sesizat politistilor din comuna ca in aceeasi zi, ora 15.30, in timp ce se afla la domiciliul concubinei sale C. Cristina, de 31 de ani, din localitatea Bobulesti, a fost injunghiat de catre aceasta cu un cutit in piciorul drept", mentioneaza comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Prin plangere prealabila, partea vatamata a solicitat efectuarea de cercetari si tragerea la raspundere penala a concubinei sale pentru leziunea ce i-a fost produsa.

Desi politistii au solicitat interventia ambulantei, victima a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale din partea medicilor din cadrul Serviciului de ambulanta Trusesti.

"In temeiul sesizarii, suspecta C. Cristina a fost condusa la sediul Politiei orasului Stefanesti in vederea continuarii cercetarilor. Pe rolul Politiei orasului Stefanesti se mai aflau in lucru trei dosare penale in care suspecta este cercetata pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala, port fara drept de arma alba in locurile publice, amenintare si loviri sau alte violente", precizeaza reprezentantul IPJ Botosani.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au dispus in cursul zilei de ieri retinerea suspectei pentru o durata de 24 ore, urmand ca astazi sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea unei infractiuni de vatamare corporala, 2 infractiuni de lovire sau alte violente, o infractiune de amenintare si 2 infractiuni de port fara drept al cutitului in locuri publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
93

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
72

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
93

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...