A murit bărbatul din cauza mirosului căruia un avion a aterizat de urgenţă. Afecţiunea de care suferea!

A murit bărbatul din cauza mirosului căruia un avion a aterizat de urgenţă. Afecţiunea de care suferea!

Un zbor al companiei aeriene Transavia a fost nevoit să aterizeze de urgenţă luna trecută din cauza mirosului corporal al unui pasager, despre care s-a aflat că era muzicianul rock rus Andrey Suchilin.

Mai multor persoane li s-a făcut rău la bordul aeronavei, care decolase pe 29 mai de pe aeroportul Schiphol din Olanda, din cauza mirosului din cabină, care provenea de la bărbatul rus. „Părea că nu s-a spălat de câteva săptămâni”, a declarat un pasager belgian aflat în avion.

Bărbatul a murit, iar acum a ieşit la iveală cauza mirosului. Suchilin, în vârstă de 58 de ani, suferea de necrozarea ţesuturilor în urma unei infecţii dezvoltate pe când se afla în vacanţă în Insulele Canare, potrivit Mediafax, care citeaza FOX News.

Soţia muzicianului, Lidia, a scris pe Facebook că bărbatul a mers la doctor înainte de a pleca din Spania, dar că medicii i-au dat asigurări că totul este în regulă, fiind vorba de o infecţie uşoară.

Starea bărbatului s-a înrăutăţit la Amsterdam. Avionul în care se afla, un Boeing 737, a aterizat de urgenţă în Faro, Portugalia, iar Suchilin a fost preluat de o echipă medicală. După aceea, muzicianul a intrat în comă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
48

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
46

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...

Necazul unei botoșănence: ”De câteva luni, fiica mea în vârstă de 4 ani pare să aibă probleme…” / Ce spun medicii!

astăzi, 11:09
505

De la o vreme, bunica a observat că fetița începe să aibă probleme atunci când ”se joacă mai mult pe telefon și îi obosește privirea”. I-a transmis mamei îng...