A injunghiat un om doar pentru ca i-a vorbit de rau bunicul!

A injunghiat un om doar pentru ca i-a vorbit de rau bunicul!
Un barbat de 29 de ani se afla in stare grava la spital, el fiind injunghiat de un tanar care i-a reprosat ca a vorbit urat despre bunicul sau! In cursul serii de ieri, A. Ioan, de 29 de ani, din satul Zlatunoaia, comuna Lunca, a ajuns la Spitalul Judetean Botosani cu mai multe plagi injunghiate produse prin agresiune.

 Primele cercetari efectuate in cauza au stabilit ca in jurul orei 19.30, in timp ce tanarul se afla la un bar din localitatea Zlatunoaia, comuna Lunca, a fost agresat de consateanul sau C. G., de 22 de ani, care cu un briceag l-a lovit de mai multe ori in zona gatului si a abdomenului, motivat de faptul ca victima a adresat cuvinte jignitoare la adresa bunicului sau in varsta de 80 ani.

Agresorul a fost identificat cu operativitate de catre politisti insa nu a putut da relatii cu privire la cele intamplate, existand suspiciuni ca sufera de afectiuni psihice motiv pentru care a internat la Spitalul de Psihiatrie Botosani, a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In functie de concluziile examinarii medico-legale a victimei va fi stabilita incadrarea juridica a faptei, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
16

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
60

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...