Inspectorii OJPC trebuie sa faca fata si sesizarilor rau intentionate!

Inspectorii OJPC trebuie sa faca fata si sesizarilor rau intentionate!
Numai in cursul saptamanii trecute, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani a primit doua sesizari din partea a doi botosaneni, care reclamau existenta unui corp strain intr-o paine neetichetata, precum si un salam al carui termen de garantie expira in luna martie.

"Am primit o sesizare de la un cetatean, ca a gasit o bucata de plastic intr-o paine, alimentul fiind lipsit de eticheta. Noi am verificat locul de unde a spus botosaneanul ca a cumparat painea, la un chiosc din piata, si am constatat ca nici macar nu se comercializa astfel de paine acolo. Nu stim ce sa credem, poate fi si o reclamatie rau intentionata din partea concurentei", a declarat Alexandru Zarug, seful OJPC Botosani.

Ceea ce i-a facut pe inspectorii OPJC sa creada ca respectivul reclamant nu ar avea cele mai bune intentii a fost faptul ca bucata de plastic despre care acesta spunea ca a gasit-o in paine avea niste gradatii, care ar fi fost imposibile in conditiile in care temperatura de coacere a painii este de 300 grade.

"Noi acum ce putem sa facem, pe cine sa sanctionam? Asta e sa vada lumea ca nu toata lumea are dreptate, si nu trebuie sa le dam crezare din prima. O sesizare asemanatoare am mai primit saptamana trecuta, era vorba de un salam ce avea o eticheta care arata ca salamul respectiv era iesit din garantie din luna martie. Noi spunem ca mezelul arata foarte bine, nu miroase, nu arata ca si cum ar fi expirat, mai ales ca eticheta e atasata la ata de la salam", a spus seful OJPC.

Alexandru Zarug a tinut sa mentioneze faptul ca recent a avut un control tematic la preparatele de carne si nu s-au gasit probleme deosebite.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
6

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
260

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
230

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...