A incercat sa pacaleasca Politia, cu complicitatea victimei!

A incercat sa pacaleasca Politia, cu complicitatea victimei!
A fost lovită de o maşină, dar la spital a minţit, fata de 17 ani pretinzând că a fost rănită de o sanie trasă de cai! Şoferul vinovat va răspunde acum în faţa legii pentru faptele sale!

Sâmbătă, Poliţia oraşului Săveni a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Seviciului Primire Urgenţe – Spitalul Orăşenesc Săveni cu privire la faptul că I. Andreea, de 17 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru acordarea de îngrijri medicale, afirmând că, în aceeaşi zi, în jurul orei 09.30, a fost victima unui accident rutier, fiind lovită de un atelaj hipo, în timp ce se deplasa pe DJ 292.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în fapt, la data de 18.02.2012, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea o autospecială pe DJ 292, în localitatea Ştiubieni, C. NECULAI de 36 ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care surprinde şi accidentează pe minora de 17 ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliu şi apoi la Spitalul Săveni, convenind cu aceasta să declare cadrelor medicale că a fost lovită de o sanie tractată de cai şi că nu cunoaşte conducătorul vehiculului. C. NECULAI nu a anunţat organele de poliţie despre producerea accidentului.

Conducătorul auto a fost depistat în ziua de 18.02.2012, în jurul orei 13.00. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
58

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
87

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
81

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...