A început marşul sindicaliştilor! FOTO

A început marşul sindicaliştilor! FOTO
Peste 200 de persoane au marsaluit pe strazile municipiului Botosani, fiind vorba despre sindicalisti de la DGASPC, din invatamant, angajati TESA din sistemul sanitar, Ambulanta,  de la Urban Serv sau agricultura, condusi de Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa, si Vasile Chiru, de la Blocul National Sindical.

Protestatarii striga "Jos Basescu", "Jos mafia", si se indreapta catre Institutia Prefectului.

Amintim ca intre orele 14.15-15.00 se desfasoara un mars pe traseul Casa de Cultura a Sindicatelor-Cuza Voda (pana la Colegiul "A.T. Laurian")-Nicolae Iorga-Calea Nationala (pana la intersectia cu Octav Onicescu)-Calea Nationala (pana la intersectia cu strada Cuza Voda)-Cuza Voda-Piata Revolutiei, cu oprire in fata Prefecturii.

Intre orele 15.00 si 16.00 va avea loc un miting de protest in fata Palatului Administrativ.



Sindicalistii protesteaza impotriva masurilor de austeritate si a celor care obliga sa se munceasac la negru sau la gri.

De asemenea, protestatarii vor crearea de noi locuri de munca si pastrarea celor existente, respectarea acordului privind cresterea salariului minim garantat in plata, combaterea fraudei si evaziunii fiscale, dar si restabilirea unui dialog social responsabil si pensii decente.















UPDATE, ora 15.00: Protestatarii au ajuns in fata Prefecturii Botosani, unde scandeaza importiva guvernantilor.





 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
214

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
42

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
253

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...