A furat drujba de la vila naşului si a încercat să o vândă!

Marţi, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în timp ce se afla în executarea unei misiuni de ordine publică pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, a fost sesizat de către un taximetrist despre faptul că o persoană încearcă să comercializeze o drujbă, pentru care nu avea documente de provenienţă.

În scurt timp, echipajul de jandarmi l-a identificat în apropierea staţiei de transport auto Select pe I.P., de 38 de ani, din localitatea Zăiceşti, judetul Botoşani, care avea asupra sa o drujbă. Fiind întrebat de către jandarmi cu privire la provenienţa drujbei, acesta a  recunoscut că a sustras drujba, cu puţin timp în urmă, împreună cu o cunoştinţă, P.A., de 21 de ani.

Cei doi au pătruns într-o vilă aflată în construcţie pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoşani, vila care aparţine unei rude a lui I.P., acesta fiindu-i fin de botez.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul inspectoratului în vederea continuării verificărilor, acestora fiindu-le întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bunul sustras a fost restituit părţii vătămate iar dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani spre soluţionare.

"Atragem atenţia cetăţenilor cu privire la cumpărarea diferitelor bunuri de la persoane necunoscute, care nu pot dovedi provenienţa acestor bunuri şi nici nu pot oferi garanţie pentru ele, existând în schimb posibilitatea ca aceste bunuri să fie furate", se arată în comunicatul IJJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
170

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
358

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
147

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...