A aparut rochia de criza!

A aparut rochia de criza!
Numita The Zipper, rochia este formata din 120 de fermoare care ofera posibilitattea ca, prin deschiderea sau inchiderea totala sau partiala, sa modifice modelul.

Piesa vestimentara poate deveni atat tricou, cat si rochie lunga de seara. Sebastian Errazuriz spera ca rochia care combina albul si negrul, sa devina cat mai curand o tendinta in moda.

"Aceasta creatie a fost influentata de schimbarile constante care au loc in lumea modei de la un sezon la altul. Ideea a fost sa creez o singura rochie, care sa se adapteze oricarei ocazii si oricarui moment al zilei", a declarat, pentru Daily Mail, Sebastian Errazuriz.

Pentru confectionarea primei rochii de criza, creatorului i-au fost necesare aproape doua luni, insa acesta se gandeste deja foarte serios la cooptarea unor parteneri in vederea productiei de serie.

sursa: evz

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
100

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
92

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
93

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...