9 tone de alcool confiscat de la o societate comerciala din Botosani!

9 tone de alcool confiscat de la o societate comerciala din Botosani!
În ziua de 23 februarie 2012, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani au descoperit la o societate comercială din Botoşani 9.012 litri de alcool nemarcaţi corespunzător. Autoritatea vamală română a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de alcool şi a sesizat organele de cercetare penală pentru aplicarea măsurilor legale corespunzătoare.

În data de 23 februarie 2012, o echipă de control a D.J.A.O.V. Botoşani a efectuat un control inopinat la un punct de lucru al unei societăţi ce are ca obiect de activitate desfacerea engros de produse accizabile.

Verificările echipei de control au vizat modul de respectare a condiţiilor privind distribuţia şi comercializarea băuturilor alcoolice aflate in incinta depozitului.

"În urma efectuării verificărilor inspectorii vamali au constatat că banderolele fiscale erau aplicate necorespunzător, cea mai mare parte a acestora fiind şi deteriorate, motiv pentru care s-a procedat la reţinerea în vederea confiscării a cantităţii de 9.012 litri alcool", informeaza D.J.A.O.V.

Marfa reţinută în vederea confiscării a fost transportată la sediul D.J.A.O.V. Botoşani, cazul urmând să fie preluat de organele de cercetare penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale ce se impun.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
209

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...