8 MARTIE la Conacul Zăiceşti - GALERIE FOTO

8 MARTIE la Conacul Zăiceşti - GALERIE FOTO

Ca în fiecare an, Conacul Zăiceşti a fost în topul preferinţelor pentru botoşăneni ca variantă de petrecere a zilei de 8 martie. Doamnele au fost întâmpinate cu flori oferite din partea unor tineri vrednici, îmbrăcaţi în haine de sărbătoare în ton cu moda secolului trecut, purtând şalvari şi cămăşi albe acoperite de sumane din postav cu mâneci lungi.

Domnii şi-au sărbătorit partenerele în atmosfera intimă şi confortabilă de la conac, având parte de un program artistic diversificat. Cei care au dat tonul petrecerii au fost invitaţii speciali ai serii, membrii trupei The Sky Dance, care prin mişcările lor coregrafice executate la cel mai înalt nivel de profesionalism, au stârnit pofta de petrecere în rândul mesenilor.



Nu a durat mult până când artiştii au invitat la dans doamnele din sală, ulterior toţi oaspeţii adunându-se într-o horă moldovenească, ringul de dans devenind neîncăpător. 



A fost apreciată în mod deosebit şi prezentarea de modă organizată cu sprijinul unei agenţii de manechine, ţinutele fiind asigurate de către un atelier de creaţie de succes din Botoşani şi un mare brand local de vestimentatie pentru barbati.

 

Meniul de eveniment a fost complet, alcătuit din gustare rece, main course şi desert. Piesele care au stat la baza meniului au fost prudent asociate, pentru a scoate în evidenţă fineţea fiecărui preparat în parte. Ca o tentaţie de final, s-a servit un desert fin şi uşor, încoronat cu boabe de cireş, special conceput pentru iubitoarele de ciocolată.

Petrecerea de 8 martie este al doilea eveniment organizat cu mare succes anul acesta la Conacul Zăiceşti. Conform tradiţiei, următorul va fi cel plănuit cu ocazia deschiderii oficiale a Grădinii de Vară stabilit pentru luna mai, când mai mulţi artişti din folclorul muzical autohton vor da startul unei noi serii de evenimente de care ne vom bucura în sezonul estival.

www.conaculzaicesti.ro

Galerie foto:












(P).