12 persoane retinute in dosarul drogurilor!

12 persoane retinute in dosarul drogurilor!
Dupa mai bine de 24 de ore de audieri, 12 persoane au fost retinute fiind acuzate de infractiunea de constituire a unui grup infractional organizat, procurare, detinere si vanzare de droguri de risc.

Potrivit procurorului sef Viorel Porumb, seful Biroului Teritorial al DIICOT Botosani, printre cei retinuti se afla si botosaneni, insa majoritatea persoanelor sunt din Iasi si Vaslui.

Cei care au fost retinuti fac parte din palierele doi si trei, fiind cei care procurau si comercializau drogurile, respectiv canabis si hasis.

Drogurile erau vandute in cluburi, si din Botosani, si in campusurile studentesti. In cursul zilei de joi au avut loc perchezitii in Botosani, Suceava, Iasi si Vaslui, fiind aduse la audieri peste 100 de persoane, majoritatea studenti.

Drogurile erau aduse din Italia sau Spania, prin firme de curierat, si vandute mai ales in Complexul studentesc Tudor Vladimirescu din Iasi, dar si in cluburi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
148

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
161

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
244

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...