Cristi Popovici: "Cine gandeste ca echipa se poate bate la campionat sau la Cupe Europene este intr-o mare eroare". Vezi ce spune despre meciul cu Petrolul!

 Cristi Popovici: "Cine gandeste ca echipa se poate bate la campionat sau la Cupe Europene este intr-o mare eroare". Vezi ce spune despre meciul cu Petrolul!

 Cristi Popovici  

Antrenorul echipei FC Botosani, Cristi Popovici, a declarat miercuri dimineata in cadrul unei conferinte de presa, ca a spus inaintea meciului cu Pandurii ca vrea sa vada daca botosanenii au fata de Cupe Europene, doar pentru a-i motiva pe jucatori, insa cine crede acest lucru se afla intr-o mare eroare.   

"Din pacate realitatea ne-a adus cu picioarele pe pamant, asta insemnand ca trebuie sa recunoastem ca suntem o echipa nou-promovata, o echipa care la ora asta isi propune o continuare in prima liga, nicidecum Cupe Europene. A fost un factor motivator din partea mea pentru ei, pentru ca stiam ca intalnim o echipa foarte puternica, Pandurii fiind si vicecampioana tarii. Eu cred ca dupa 11 etape, sa ai doua infrangeri, impotriva campioanei si a vicecampioanei, este un motiv de aprociere asupra muncii pe care o facem noi antrenorii si jucatorii la FC Botosani. Cine gandeste ca echipa se poate bate la campionat sau la Cupe Europene este intr-o mare eroare.", a precizat Cristi Popovici.  

Tehnicianul botosanean a vorbit si despre meciul de sambata cu Petrolul Ploiesti si crede ca echipa pregatita de Cosmin Contra este clar favorita, insa isi doreste sa obtina cat mai mult din acest joc.  

"E clar ca Petrolul este echipa favorita, pentru ca Petrolul este o echipa mai buna decat Pandurii si este o echipa care impreuna cu Astra si Steaua va lupta pentru castigarea campionatului. Noi din aceste meciuri puternice avem doar de castgat. Orice punct scos in fata unor echipe precum Petrolul, Pandurii, Steaua, CFR Cluj, FC Vaslui si lista ar mai putea continua, nu face decat sa ne aduca incredere si foarte mult moral. Sunt convins ca Petrolul se teme de noi, dar nu au in cap decat cele trei puncte,  cum la fel si noi ne dorim sa scoate cat mai mult", a declarat Popovici.  

Intrebat daca vor fi schimbari in echipa de start, dupa acel 6-1 cu Pandurii, Popovici a declarat ca se va gandi pana la ora jocului.  

"Unii jucatorii au avut poate o evolutie mai slaba la Pandurii, pentru ca in momentul in care iei 6 goluri, din care treiau foat cadouri, deci puse pe tava celor de la Targu Jiu, ma pot gandi si la lucrul acesta. Pana la meci mai sunt trei zile si vom vedea", a mai spus antrenorul botosanenilor.

Meciul FC Botosani - Petrolul Ploiesti va avea loc sambata de la ora 15:00 pe stadionul Municipal si va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...

Jandarmii botoșăneni în sărbătoare: Câinele Dop urmează să împlinească patru ani! (foto)

astăzi, 14:25

În mai puțin de două luni de zile, câinele de serviciu Dop va împlini vârsta de patru ani. Duminică dimineață a participat împreună cu conductorul său, plutonie...

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...