VIDEO, FOTO: GRAV accident de circulatie langa Dedeman! Soferul este un elev care a condus, astazi, pentru prima data de la obtinerea permisului!

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu scurt timp la iesirea din municipiul Botosani, in zona Dedeman, soldat cu ranirea grava a soferului. Bogdan Pogoreanu, in varsta de 18 ani, abia sustinuse examenul in vederea obtinerii permisului de conducere.

Tanarul circula la volanul unui autoturism Mercedes, cumparat recent, dinspre municipiul Botosani spre Suceava. Soferul circula in baza unei dovezi, intrucat abia sustinuse examenul, pe 17 octombrie, si nu primise permisul de conducere.

Pe fondul vitezei excesive, in apropierea depozitului Dedeman a pierdul controlul volanului, a intrat intr-un stalp de pe partea dreapta, apoi s-a oprit in sant. In masina se aflau doua persoane, cea din dreapta soferului, un coleg de liceu, reusind sa iasa singura.  Pasagerul este in stare de soc.

Soferul, elev la Liceul de Arta Stefan Luchian, a ramas incarcerat, pompierii sositi la fata locului chinuindu-se mai bine de 15 minute sa il scoata dintre fiarele masinii.
 
Martorii spun ca aceasta era prima plimbare a tanarului cu masina, dupa sustinerea examenului de conducere.

Medicii de pe Ambulanta, sositi la fata locului, i-au acordat primele ingrijiri medicale, dupa care soferul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente, el fiind inconstient.

“Pe fondul neadaptarii vitezei si a lipsei de experienta, soferul pierde controlul asupra directiei de deplasare si se rastoarna in afara partii carosabile. Din accident a rezultat ranirea conducatorului auto, care a ramas si incarcerat. Facem verificari si vom stabili imprejurarile in care s-a produs acest eveniment. Consideram ca una din principalele cauze este lipsa de experienta. Conducatorul auto are permisul obtinut la data de 17 octombrie, iar dovada i-a fost eliberata astazi si impreuna cu un prieten au iesit sa faca probabil o plimbare", a declarat Victor Ciubotaru, seful Biroului Rutier al Politiei municipiului Botosani.


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni în sărbătoare: Câinele Dop urmează să împlinească patru ani! (foto)

astăzi, 14:25

În mai puțin de două luni de zile, câinele de serviciu Dop va împlini vârsta de patru ani. Duminică dimineață a participat împreună cu conductorul său, plutonie...

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...