CATALIN MUGUREL FLUTUR - LA MULTI ANI!

CATALIN MUGUREL FLUTUR - LA MULTI ANI!

 Catalin Mugurel Flutur, impreuna cu sotia si cu cei trei copii  www.catalinflutur.ro

Respectat, iubit, contestat, mai mult sau mai putin criticat, si mai putin laudat, pentru ca oamenii nu mai sunt atat de grabiti in a oferi cuvinte frumoase, Catalin Mugurel Flutur este de cinci ani primarul botosanenilor.

Astazi, primarul Catalin Flutur implineste 46 de ani!

Locul in Galeria botosanenilor de seama este insa, dincolo de aniversarea zilei de nastere, mai mult o recunoastere publica a rolului pe care Catalin Flutur il are in sustinerea si continuitatea, precum si contributia directa in organizarea Zilelor Mihai Eminescu.

Catalin Mugurel Flutur s-a nascut pe 16 ianuarie 1963, la Varfu Campului, judetul Botosani. A urmat scoala in Dorohoi, pana in clasa a VI-a, cand s-a mutat impreuna cu familia la Botosani, unde a continuat scoala generala si Liceul A.T. Laurian.

A urmat studiile superioare la Iasi, la Institutul Politehnic Gheorghe Asachi, absolvind in anul 1987 Facultatea de Mecanica, Sectia Tehnologia Constructiilor de Masini.

Dupa facultate a fost repartizat la Electrocontact, unde a activat doi ani ca inginer tehnolog.

In 1989, era profesor la Liceul Electrocontact, unde si-a continuat activitatea pana in 1991.

Astfel, la doi ani de la Revolutie, a intrat in afaceri, punand bazele - impreuna cu un grup de asociati - unei fabrici de caramida, pe care a si condus-o in calitate de director.

In anul 1998, la data infiintarii S.C. Locativa Botosani, a fost numit de catre Consiliul Local director al societatii, functie pe care a detinut-o pana la alegerile locale din 2004, cand a devenit primarul municipiului Botosani.

Botosanenii l-au reales in fruntea urbei si in anul 2008, pentru un nou mandat.

Sunt fericitul si mandrul tata a trei baieti si sotul unei femei extraordinare, iar familia pentru mine este cel mai important dar pe care mi l-a dat Dumnezeu. Sprijinul lor ma motiveaza mereu sa ofer familiei mele mai mari - orasul - energia si abnegatia de care este nevoie pentru indeplinirea proiectelor ambitioase la care visez pentru el, marturiseste primarul botosanenilor, Catalin Mugurel Flutur.

Stiri.Botosani ii ureaza primarului Catalin Flutur, in numele botosanenilor, multa sanatate, impliniri si LA MULTI ANI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
113

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
67

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
201

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...