Tensiuni la FC Botoşani. Fostul antrenor, prezent în cantonamentul echipei, spre nemulţumirea actualului tehnician

Aflat pe locul 5 în Liga 1 și cu șanse mari să prindă play-off-ul, clubul FC Botoșani stă pe un butoi de pulbere din cauza șefilor.

Tensiuni la FC Botoşani. Fostul antrenor, prezent în cantonamentul echipei, spre nemulţumirea actualului tehnician

Deși echipa are cele mai bune rezultate din istorie cu Costel Enache antrenor, fiind clasată pe un loc superior în prima ligă și calificată în Cupa României, după ce le-a eliminat pe CFR Cluj și Viitorul, șefii echipei au luat o decizie extrem de ciudată în stagiul de pregătire din Turcia.

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate un episod ciudat din cantonament: "De câteva zile, Leo Grozavu, fostul antrenor al celor de la Botoșani, dă târcoale cantonamentului. Se bagă în seamă cu jucătorii, cu cei din cadrul echipei, iar ieri a stat ore bune cu șefii formației! Toată lumea l-a văzut în hotel cum râdea cu Iftime și Șfaițer. A fost invitat de șefi la toate meciurile, toată ziua stă în preajma echipei. Jucătorilor nu le venea să creadă când l-au văzut în Turcia și-au reacționat: «Ce caută ăsta aici? Ne iau la mișto?!»".

Aceste informații sunt confirmate de personaje cheie din cadrul echipei: "Ieri,Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer l-au chemat pe fostul antrenor, Leo Grozavu, în cantonamentul echipei! Mai mult decât atât, acesta a fost invitat să joace și într-un meci de fotbal cu cei din staff-ul lui Enache, dar și cu alți oameni din jurul echipei. Cum să-l primești în viața echipei pe Grozavu, care-și bătea și înjura jucătorii atunci când era la echipă, tocmai acum, când Botoșaniul are un parcurs atât de bun? Antrenorul era șocat de scenele care aveau loc în hotel".

Dezvăluirile continuă pentru Gazetă: "La meciul de fotbal unde Grozavu a fost chemat ca un guest star, au participat și colaboratorii lui Enache, în frunte cu secunzii și antrenorul de portari. Practic, toți cei in staff, cu excepția preparatorul fizic, italianul Massimo Stalteri. În rest, Alin Bejan, Alin Bordeanu, Dumitru Brânză, Silviu Siminiciuc și Daniel Hodinescu au jucat fotbal în echipă cu Grozavu".

Mai mult, sursele au dezvăluit și un episod petrecut la antrenamentul de ieri, după ce Grozavu și cei din echipă au jucat fotbal pe terenul complexului unde sunt cazați în Turcia: "Costel Enache a ieșit la antrenament și le-a transmis colaboratorilor săi că nu are nevoie de ajutorul lor la antrenament, că sunt liberi!Enache a condus singur toată ședința de pregătire, de la un cap la altul!".

Gazeta a încercat să ia legătura cu antrenorul celor de la Botoșani, dar acesta nu a dorit să comenteze evenimentele din stagiul de pregătire din Turcia.

Sursa:Gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
208

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
62

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
62

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...