Se joacă! CSM Botoșani rămâne în cursa pentru promovare, după votul federației

Se joacă! CSM Botoșani rămâne în cursa pentru promovare, după votul federației

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis astăzi ca sezonul sa se încheie pe teren. Astfel, CSM Botoșani va avea șansa să joace la turneele de promovare, deși structura acestuia va fi schimbată.

Divizia A

19-21 iunie: disputarea direct a turneului final de Divizia A (19-21 iunie) cu cele 8 echipe clasate pe primele 2 locuri în cele 4 serii:

19 iunie: meciuri eliminatorii între 1A-2B, 1C-2D, 1B-2A, 1D-2C

20 iunie: semifinale: Meci 1: câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D; Meci 2: câștigătoarea între 1B-2A și1D-2C

21 iunie: finalele: învinsele între ele, câștigătoarele între ele

28-30 iunie: Baraj de promovare

Astfel, CSM Botoșani ar urma să joace cu CS Medgidia, iar, daca va trece de formația constănțeană, atunci că juca cu câștigătoarea duelului dintre CSM Oradea și Universitatea Cluj. Meciurile se vor disputa pe teren neutru.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
1061

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
197

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
323

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...