România a fost învinsă de Danemarca la Aalborg, după o primă repriză slabă făcută de trupa lui Mirel Rădoi.

România a fost învinsă de Danemarca la Aalborg, după o primă repriză slabă făcută de trupa lui Mirel Rădoi.

După o primă repriză slabă făcută de trupa lui Mirel Rădoi, România a fost învinsă de Danemarca la Aalborg, cu scorul de 2-1. Pentru noi, botoșănenii, singurul lucru bun este că la națională a debutat Chindriș.

Danezii au început bine partida, și după doar 3 minute au deschis scorul prin Olsen, care s-a distrat cu apărarea noastră și a trimis un șut plasat de la marginea careului.

În minutul 15, Larsen sa șutează din 30 de metri, dar portarul Chindiei, Aioani, respinge peste transversală. Două minute mai târziu, Holse încearcă să îl lobeze pe portarul amintit anterior, dar mingea lui lovește bara.

După 24 de minute, Coman are prima ocazie a României. Acesta șutează din 20 de metri, dar Christensen nu are probleme în a prinde balonul.

Coman a fost în prim plan și un minut mai târziu, când șutul său este boxat de portarul danez. Danezii au avut șansa de a majora avantajul în minutul 28. Fundașul lui Villiareal, Andrei Rațiu, trimite o pasă ce este interceptată de Larsen. Acesta șutează, dar Aioani respinge. Mingea ajunge la Holse, dar șutul său este scos de Dima de pe linia porții. Scorul pauzei a fost 1-0.

Repriza secundă a început cu România în prim plan. Chiar și așa, Danemarca reușește se înscrie. Rațiu gafează și îi pasează iar unii adversar, iar Larsen îi pasează lui Olsen, care înscrie cu poarta goală.

În minutul 65, Olsen șutează din marginea careului, dar mingea ajunge in poartă. Imediat după, Andrei Chindriș, fundașul lui FC Botoșani a intrat pe teren, in locul lui Dima.

În minutul 82, România revine în meci. Coman șutează din 30 de metri, la firul ierbii, iar șutul său nu poate fi oprit de portarul danez. Golul sau a amintit de execuțiile sale din partida cu Anglia, de la Campionatul European U21 din Italia.

România a avut șansa egalului. Ganea a fost faultat de Christensen, iar centralul israelian a dictat lovitura de la 11 metri, in minutul 93. Coman trage in dreapta, dar șutul său este parat de portarul lui Odense. Scorul final, 2-1 în favoarea nordicilor, care devin astfel favoriți la calificarea pentru europeanul din 2021.

România a avut o evoluție bună doar în repriza secundă. Cu siguranță Coman este omul meciului, în timp ce, printre remarcați se mai afla și Dima sau Chindriș. Surpriza neplăcută a fost Andrei Rațiu, care a făcut multe greșeli, din pasa lui venind golul doi al danezilor.

ECHIPELE DE START:

12. Aioani – 18. Rațiu, 4. Pașcanu, 3. Dima, 2. Boboc – 17. Olaru, 5. Băluță-cpt, 8. Dragomir – 10. Drăguș, 11. Petre, 7. Coman.

Selecționer: Mirel Rădoi

Rezerve : 23. Dur-Bozoancă – 6. Grigore, 9. Ganea, 14. Oaidă, 15. Chindriș, 19. Velisar, 20. Ciobanu, 21. Neicuțescu, 22. Dobre

DANEMARCA: 1 Christensen - Anyembe, 6 Sorensen, 5 Nelson, 2 Poulsen - 8 Hjulmand, 19 Nartey, 17 Holse - 7 Olsen, 10 Bruun Larsen, 14 Dreyer

Selecționer: Albert Capellas

Rezerve: 16. Vindhal-Jensen – 9. Odgaard, 11. Jensen, 12. Ibsen, 13. Amundsen, 15. Damsgaard, 18. Madsen, 20. Kofod Andersen, 21. Rasmussen

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Maeștrii în informatică de la „Laurian”, nominalizați ca cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

astăzi, 19:56
376

Profesorul din Botoșani care coordoneză loturile naționale în cadrul olimpiadelor internaționale de informatică de doi ani, după alți cinci în care a coordonat lotul de seniori, și elevul cu...

În acest weekend: „Frumoasa și bestia”, pe scena Teatrului pentru Copii

astăzi, 18:56
48

Duminică, 22 septembrie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30, boto;[nenii sunt a;teptaí la Teatrul „Vasilache”, unde pot viziona spectacolul „Frumoasa şi Bestia“, &i...

A murit regizorul Alexandru Darie

astăzi, 18:41
329

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, ...