Mulțescu pune presiune pe arbitrii de la meciul cu Botoșani! Grozavu îi raspunde: "Asta e o practică comunistă. Va fi război la ora meciului"
SPORT

Va fi RĂZBOI sâmbătă seară între olteni și moldoveni, după ce antrenorul celor de la CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a pus presiune pe brigada de arbitri, precizând că se teme de jocul dur al echipei pregatite de Leo Grozavu.

Mulțescu pune presiune pe arbitrii de la meciul cu Botoșani! Grozavu îi raspunde: "Asta e o practică comunistă. Va fi război la ora meciului"

"Sunt îngrijorat pe tema jocului dur al botoșenenilor, sunt mai înrăiți acum pentru că au pierdut puncte. Vor juca avântat, pe un teren greu, dar important este să nu lase brigada de arbitri jocul peste limita regulamentului. Am spus-o la început și o repet acum: nu mă gândesc la meciurile cu Steaua și Dinamo, ci doar la jocul cu Botoșani. Va fi un meci greu care ne poate aduce calificarea matematică în play-off. Am o experiență de peste 45 de ani în fotbal, până nu văd matematic că suntem calificați nu cred. Bineînțeles, există și varianta să fim în play-off și înaintea jocului nostru, în cazul în care CFR pierde la Mediaș. Am făcut și aceste calcule", a declarat Gheorghe Mulţescu la conferinta de presa.

Antrenorul botoșănenilor, Leo Grozavu, spune că felul cum acționează tehnicianul oltenilor înaintea partidei, punând presiune pe arbitri inutil, este o practică comunistă.

"Mă deranjează presiunea gratuită care se pune înainte de joc. Că nu ştiu cum e terenul, că noi suntem echipă tehnică şi pasăm, că au nevoie de un arbitraj imparţial. Asta deja e o practică comunistă. Jocul se joacă pe teren şi echipa mai bună câştigă. Deja au început cei de la Craiova să se plângă, să spună că la Botoşani e Kosovo, că terenul nu e bun, de parcă ei ar avea un teren biliard. Să nu uităm că în toamna anului trecut am jucat la Craiova pe un teren execrabil. Noi am ieşit cu o grămadă de jucători accidentaţi, am avut o eliminare gratuită, dar e o practică permanentă în fotbalul românesc să plângi înaintea deplasării de la Botoşani. Toată lumea asta a învăţat să facă. Nu cred că a plecat cineva cu picioarele în spate de aici, nu cred că suntem protejaţi de arbitri. Toată lumea se vaită, să aibă grijă arbitrii la Botoşani... Dar ce se întâmplă la Botoşani? Jucăm doar pe teren, iar Botoşaniul nu e o echipă protejată. Avem o grămadă de meciuri în care nu am mai reuşit să câştigăm şi nu pentru că ne-au scos arbitrii mingea din poartă. Nu acuzăm pe nimeni şi nu căutăm scuze de genul acesta” , a declarat Leo Grozavu.

Acesta a mai spus ca la meciul tur de la Craiova suporterii s-au comportat ca in Evul Mediu, aruncand cu sticle spre antrenorii botosaneni.

"Să nu uităm ce a fost în tur la Craiova. A fost o manifestare de liga a V-a şi de Papua Noua Guinee. Sticle aruncate din tribună în cap la antrenori, scuipături şi înjurători ca la uşa cortului la un oraş care vrea în cupele europene. Cred că ar trebui să fie mai atenţi la ei. Sâmbătă la ora jocului va fi război la Botoşani. Cei de la Craiova să se aştepte la război", a mai spus Grozavu.

Meciul dintre FC Botosani si CSU Craiova va avea loc sambata, incepand cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta