Radoslav Dimitrov, înaintea meciului cu FC Botoșani: "Joacă foarte agresiv. Nu mă interesează cum voi fi primit de public"
SPORT

Bulgarul Radoslav Dimitrov a uitat că în urma cu doar o lună încă îmbraca tricoul echipei FC Botoșani și face declaratii dure înaintea meciului de pe Municipal, dintre FC Botoșani și CSU Craiova.

Radoslav Dimitrov, înaintea meciului cu FC Botoșani: "Joacă foarte agresiv. Nu mă interesează cum voi fi primit de public"

Dimitrov și-a luat în serios rolul de "oltean" și spune că se bucură că a ajuns la un "club mare și iubit". În plus acesta a precizat că botoșănenii vor juca agresiv în primele 15 minute. Reacția suporterilor? Nu-i pasă.

"Este un meci foarte important pentru noi. O să fie greu acolo și sperăm să câștigăm pentru prima dată. Eu știu cum se joacă acolo. Dacă ieșim bine după primele 15 minute, interval când ei joacă foarte agresiv, avem șanse mari să obținem un rezultat bun. Acum sunt jucătorul Craiovei, sunt fericit că am venit la un club atât de mare și iubit. Nu mă interesează cum voi fi primit de publicul din Botoșani, am experiență, nu sunt un copil și nu voi simți presiunea.", a spus Dimitrov.

Meciul FC Botosani - CSU Craiova se joacă sâmbătă la ora 18:00. Biletele la acest joc vor costa 20 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
93

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
115

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
119

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...