Medalii pentru sportivii de la C.S. Real Taekwondo Team Botoșani, la Galați! FOTO

Medalii pentru sportivii de la C.S. Real Taekwondo Team Botoșani, la Galați! FOTO

În perioada 27-28 mai 2016, în municipiul Galați s-a desfășurat cea de a XX-a ediție a Campionatului Național de Juniori și Seniori de Taekwondo WTF la Kyeorugi (luptă) și Galați Open, aflată la prima ediție.

La aceste două competiții au luat startul peste 300 de sportivi înscriși la 25 de cluburi de profil din țară. Competițiile au fost organizate de C.S.M Dunărea Galați sub egida FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF.

C.S. Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot restrâns la aceste două evenimente naționale, cu un lot de juniori și seniori care au obținut rezultate peste așteptări la Campionatul Național, iar la competiția Galați Open, competiție destinată copiilor, juniorilor mici și cadeților, rezultatele obținute au adus clubul pe prima treaptă a clasamentului general.

La Campionatul Național de Juniori și Seniori s-au obținut 10 medalii din care o medalie de aur, 4 de argint si 5 de bronz iar la competiția Galați Open sportivii au obținut 14 medalii, 6 medalii de aur, 4 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

Medaliații cu aur: Ghițun Denis, Marin Bianca, Radiș Andy-Eduard, Grădinaru Adina, Marin Răzvan, Dănilă Aryan, Boboc Cătălin.

Medaliații cu argint: Șveica Florin, Leșescu Paula, Andronache Andreea, Ghițun Denis, Nistoroaia Alexandru, Leșescu Gabriel, Vișan Cristian, Huțanașu Ștefan.

Medaliații cu bronz: Nechifor Daniel, Vamanu Andrei, Maftei Marian, Crețu Florin( două medalii), Ciobanu Georgiana, Roman Ciprian, Rebenciuc Sebastian, Darie Gabriel.

"A fost o deplasare grea deoarece au participat sportivi foarte bine pregătiți și nivelul competiției a fost foarte ridicat  mai ales în cadrul „Campionatului Național de Juniori și Seniori” unde sportivii clubului nostru au obținut rezultate foarte bune. Este un început promițător și pentru lotul de juniori și seniori al clubului, iar celelalte categorii de sportivi, copii, juniori mici și cadeți, care au participat la prima ediție a competiției „Galați Open” au obținut cele mai bune rezultate. Felicit toți sportivii pentru prestația avută și medaliile obținute. De remarcat este faptul că din cele peste douăzeci de cluburi participante la  „Campionatul Național de Juniori și Seniori” clubul a reușit să se claseze pe poziția a șasea la clasamentul general la seniori. Deplasarea la „Campionatul Național de Juniori și Seniori” a fost posibilă datorită contractului de finanțare nerambursabilă cu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul Taekwondo WTF – O minte sănătoasă într-un corp sănătos", a precizat Nicolae Pasniciuc - centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani.










 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
114

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
71

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
73

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...