Valeriu Iftime, mesaj in vestiar in fata lui Leo Grozavu: "Dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor"
SPORT

Valeriu Iftime, mesaj in vestiar in fata lui Leo Grozavu: "Dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor"

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ieșit la atac după partida pierdută de echipa sa la Chiajna, scor 1-2. Acesta nici nu vrea să audă de o posibilă implicare a echipei sale în meciuri trucate.

"La meciul următor noi vom dori să câștigăm. Da' la cât de prost am jucat... (n.r. contra Chiajnei). M-a bătut Voluntariul, m-a bătut Pandurii. Vă dau cuvântul meu de onoare că am vorbit acum câteva ore cu băieţii și am avut un discurs în care le-am zis să joace corect toate meciurile. Mă doare dacă Botoșani intră în circuitul lucrurilor prost făcute. I-am zis și lui Leo treaba asta. I-am zis: « Leo, dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor. Este extraordinar de important ca FC Botoșani să nu intre în așa ceva ». Nu poți să vii la meciul acesta ca la o distracție. Uneori, simt că sunt oameni în fața mea care parcă nu recepţionează ce trebuie. Noi o să jucăm la victorie, dar cei de acolo vin cu altă ambiție, vin disperați; ai mei sunt relaxați. Dacă nu bat nici Pandurii, înseamnă că trebuie să merg în liga a doua”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
396

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
419

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...