Meciul FC Botoșani - CSU Craiova, sub semnul întrebarii! Se joacă sau nu? Șfaiter a discutat cu Iorgulescu la telefon - GALERIE FOTO
NEWS ALERT

Meciul dintre FC Botosani si CSU Craiova sta sub semnul intrebarii, daca se joaca sau daca se amana si asta din cauza temperaturii scazute ce a fost in noaptea trecuta, adica -26,4 grade Celsius. Jumatate din teren este inghetat, chiar daca instalatia de incalzire functioneaza la capacitate maxima.

Meciul FC Botoșani - CSU Craiova, sub semnul întrebarii! Se joacă sau nu? Șfaiter a discutat cu Iorgulescu la telefon - GALERIE FOTO

Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, impreuna cu antrenorii echipei, au inspectat vineri dimineata terenul. Suprafata care fusese decopertata de zapada inca de ieri era inghetata, in timp ce acolo unde zapada a dat indepartata astazi, gazonul este moale. 

Oficialii botosaneni fac toate eforturile ca meciul sa se joace, insa totul depinde de temperaturile care vor fi in aceasta noapte. 

"Ce a depins de noi, din punct de vedere organizatoric am facut. Exact ca la meciul cu Chiajna, cand ne-am mobilizat, asa am facut si pentru pentru cu Craiova. Inca de ieri am intervenit din forta, ajutat de Directia pentru Servicii Publice. Instalatia functioneaza la capacitate maxima, insa din pacate temperatura a fost foarte aspra, iar astazi am avut surpriza ca terenul sa fie inghetat. Eu sper ca pana la ora jocului terenul sa fie practicabil. La ora asta, 10:30, o portiune de teren e inghetat, alta portiune e dezghetata", a declarat Cornel Sfaiter.

Cornel Sfaiter a discutat minute in sir la telefon cu presedintele LPF, Gino Iorgulescu, si impreuna au decis ca meciul sa ramana programat, cel putin pana in aceasta seara la ora 17:00, atunci cand terenul va fi verificat din nou de staff-ul FC Botosani.

"Am discutat cu LPF, chiar si cu presedintele Iorgulescu si a ramas ca meciul sa fie programat. Va veni observatorul meciului maine mai devreme si eu sper ca vremea sa ne ajute si sa putem juca. In conditiile in care terenul va fi inghetat si partida nu se juca, va fi amanat meciul cu 24 de ore. In aceasta seara la ora 17:00 vom vedea cum va fi suprafata de joc", a punctat Cornel Sfaiter.

La ora publicarii acestui articol, la Botosani se inregistrau -17 grade Celsius.












 

 

Spune-ne opinia ta