Meci greu pentru cocoșii arțăgoși! FC Viitorul - FC Botoșani se dispută astăzi de la ora 21.00.

Meci greu pentru cocoșii arțăgoși! FC Viitorul - FC Botoșani se dispută astăzi de la ora 21.00.

Doar câteva ore au mai rămas până la confruntarea dintre cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani și puștii incredibili ai Viitorului lui Gică Hagi.

Gică Hagi recunoaște că se așteaptă la un meci foarte greu în această seară în fața FC Botoșani, iar după ce a analizat jocul prestat de echipa noastră până acum, a ajuns la concluzia că este o echipă foarte agresivă, care reușește să marcheze multe goluri chiar și în deplasare.

„Un meci acasă, cu un adversar foarte bun, o echipă care a arătat un fotbal agresiv, un fotbal foarte bun, a marcat goluri. Cu siguranță că vom avea un meci dificil. Ne dorim să luăm cele trei puncte, să avem capacitatea să ne impunem, să dominăm meciul, ritmul și intensitatea jocului. Nu sunt mari probleme. Keita și Riva nu sunt sută la sută, Carlo e bine dar încă mai e nevoie de timp, Mățan a avut aseară ceva și vom vedea dacă o să fie pregătit. Bred va lipsi o lună, o lună și ceva. Vom vedea cum vom suplini această lipsă importantă. Boboc a jucat dar nu e postul lui iar Filip încă nu e sută la sută. Ne dorim trei puncte. E un început bun al nostru pe care trebuie să-l exploatăm la maxim, să menținem linia, conectarea, atitudinea”, a spus Gică Hagi.

Meciul dintre FC Viitorul și FC Botoșani se dispută astăzi pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 21.00.

Ambele adversare sunt neînvinse până acum în campionat, FC Viitorul ocupând locul trei, cu zece puncte (după trei victorii şi un egal), în vreme ce echipa din Botoşani se află pe poziţia a şasea, cu opt puncte (două victorii şi două egaluri).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Radu Roșu, despre meciul CSM - Târgoviște: "Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câștiga"

Vineri, 18 Octombrie 2019
96

CSM Botoșani se deplasează la Târgoviște, acolo unde vor da piept cu "lanterna roșie", CSU Târgoviște. Partida pare a fi una foarte simplă pentru Botoșani, având &ic...

Expoziție a terapiilor complementare, la Muzeul Județean din Botoșani

Vineri, 18 Octombrie 2019
176

Vineri, 25 octombrie a.c., începând cu ora 12:00, va avea loc deschiderea oficială a Expoziției de terapii complementare, găzduită de Muzeul Județean Botoșani. Aceasta este organizat...

Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

Vineri, 18 Octombrie 2019
525

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate&...