Meci greu pentru cocoșii arțăgoși! FC Viitorul - FC Botoșani se dispută astăzi de la ora 21.00.

Meci greu pentru cocoșii arțăgoși! FC Viitorul - FC Botoșani se dispută astăzi de la ora 21.00.

Doar câteva ore au mai rămas până la confruntarea dintre cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani și puștii incredibili ai Viitorului lui Gică Hagi.

Gică Hagi recunoaște că se așteaptă la un meci foarte greu în această seară în fața FC Botoșani, iar după ce a analizat jocul prestat de echipa noastră până acum, a ajuns la concluzia că este o echipă foarte agresivă, care reușește să marcheze multe goluri chiar și în deplasare.

„Un meci acasă, cu un adversar foarte bun, o echipă care a arătat un fotbal agresiv, un fotbal foarte bun, a marcat goluri. Cu siguranță că vom avea un meci dificil. Ne dorim să luăm cele trei puncte, să avem capacitatea să ne impunem, să dominăm meciul, ritmul și intensitatea jocului. Nu sunt mari probleme. Keita și Riva nu sunt sută la sută, Carlo e bine dar încă mai e nevoie de timp, Mățan a avut aseară ceva și vom vedea dacă o să fie pregătit. Bred va lipsi o lună, o lună și ceva. Vom vedea cum vom suplini această lipsă importantă. Boboc a jucat dar nu e postul lui iar Filip încă nu e sută la sută. Ne dorim trei puncte. E un început bun al nostru pe care trebuie să-l exploatăm la maxim, să menținem linia, conectarea, atitudinea”, a spus Gică Hagi.

Meciul dintre FC Viitorul și FC Botoșani se dispută astăzi pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 21.00.

Ambele adversare sunt neînvinse până acum în campionat, FC Viitorul ocupând locul trei, cu zece puncte (după trei victorii şi un egal), în vreme ce echipa din Botoşani se află pe poziţia a şasea, cu opt puncte (două victorii şi două egaluri).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
52

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
44

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
108

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...