Liviu Ciobotariu, înaintea confruntării cu Astra lui Costel Enache: "Suntem pregătiți, nu o să mergem la Giurgiu în vacanță!"

Liviu Ciobotariu, înaintea confruntării cu Astra lui Costel Enache: "Suntem pregătiți, nu o să mergem la Giurgiu în vacanță!"

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că elevii săi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru duelul de luni, de la Giurgiu, cu Astra.

Tehnicialul a spus că deși Costel Enache, fostul antrenor al echipei FC Botoșani, are un ușor avantaj având în vedere că știe foarte bine calitățile și slăbiciunile elevilor săi, aceștia nu vor merge în excursie la Giurgiu și nici nu vor face această deplasare doar de dragul de a vizita Bucureștiul.

„Este adevărat că punctele pe care le-am obținut cu Universitatea Craiova au fost și sunt puncte importante pentru noi, pentru moralul echipei, însă am plătit puțin scump pentru că am pierdut doi jucători, Dumitraș și Karaboue. Nu știu dacă până la ora jocului îi putem recupera, dar sunt convins că cei care vor intra vor da totul pe teren pentru cele trei puncte. Sunt convins că jucătorii sunt conștienți că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, cu două victorii poți rămâne pe aceeași poziție, dar la fel de bine în funcție de rezultate, cu două înfrângeri te poți duce pe locul 13, dar nu ne gândim deocamdată acolo. Costel Enache poare are un ușor avantaj pentru că cunoaște echipa, el a pregătit echipa, știe foarte bine calitățile jucătorilor, defectele lor, însă și noi încercăm să surprindem, nu pot să vă zic ce sistem vom juca sau ce tactică vom aborda", a declarat tehnicianul botoșănenilor.

Liviu Ciobotariu admite, totuși, că vremea nu permite jucătorilor un antrenament optim. "Ce mă deranjează cel mai tare este vremea. Nu avem posibilitatea să ne antrenăm așa cum îmi doresc eu și jucătorii binențeles. Starea terenurilor de antrenament va fi una dificilă, dacă o să ne antrenăm pe sintetic nu este același lucru cu antrenamentele pe iarbă, dimensiunile terenului nu sunt în aceași măsură pe care le vrem noi dar mă bazez pe caracterul jucătorilor, pe aceeași dorință de a câștiga jocurile. Știu ce joacă Astra, dar după venirea lui Enache sigur vor juca alt sistem, dar noi suntem pregătiți, nu o să mergem la Giurgiu în vacanță".

O altă problemă cu care se confruntă echipa este și situația jucătorilor indisponibili. "Sunt multe frământări în acest moment în ceea ce mă privește. Chiar glumeam în vestiar cu staful meu și spuneam că de câte ori intra Dumi (nr. Dumitru Brânză), asistentul nostru medical în vestiar îmi crește pulsul 200%. Am deja cinci jucători indisponibili, plus doi după meciul cu Craiova. Faptul că jucăm luni seara, ne deplasăm înapoi la Botoșani, jucăm joi, timpul de refacere este foarte scurt, avem doi jucători la limită cu cartonașe galbene, dar nu mă sperie lucrul acesta. Am văzut ce am în vestiar, sunt pregătiți pentru luptă mental. Nu știu dacă trebuia să le spun acum, dar nu cred că este nici un secret, toată lumea știe ce se întâmplă în acest moment", a declarat, potrivit fcbotosani.ro, principalul botoșănean, Liviu Ciobotariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii, singura categorie de populație care nu este afectată de coronavirus!

astăzi, 16:06
483

Singura categorie de persoane care se pare că nu este afectată de coronavirusul din China sunt copiii.Studiile date publicității de medicii chinezi arată că până acum nu s-au în...

Următoarea țintă a ANAF: persoanele fizice

astăzi, 15:54
571

Inspecţiile fiscale derulate de ANAF vor viza din ce în ce mai mult persoanele fizice, fie că au venituri mari, fie că au venituri mici, a declarat recent Irina Nistor, director PwC Româ...

Curtea Constituțională a decis: desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

astăzi, 15:29
295

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premi...