Leonard Bibirig și CSM Vaslui vin în Polivalentă pentru un duel cu CSM Botoșani

Leonard Bibirig și CSM Vaslui vin în Polivalentă pentru un duel cu CSM Botoșani

După meciul cu Bacău, finalizat cu un scor foarte strâns, echipa botoșăneană de handbal masculin trebuie să înfrunte deținătoarea primului loc în clasamentul Diviziei A. 

Disputa CSM II Bacău – CS Magnum Botoșani s-a terminat în scor de 31-30 (13-13). Botoșănenii fac apel la susținerea publicului, mai mult decât de obicei, sperând la o victorie cu Vasluiul.

"Cu trei absențe importante, frații Gabi și Ștefan Dumitrache, și cu Ștefan Folescu suspendat, echipa a reușit să se mobilizeze și să facă per ansamblu un joc bun, chiar dacă în acest meci ne propusesem victoria. Nu a fost să fie, de această dată, și țin să remarc atât dăruirea jucătorilor (care au luptat până în ultima clipă), cât și aportul "greilor" echipei: Dimofte (11 goluri) și Ciobanu (10 goluri), precum și intervențiile miraculoase ale portarului nostru, Nicolaevici", a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, despre meciul cu Bacău.

Lotul botoșănean de handbal masculin se pregătește pentru confruntarea cu echipa vasluiană, neînvinsă până acum de vreo altă concurentă a Diviziei A. 

CSM Vaslui este antrenată de Leonard Bibirig, fostul căpitan al echipei naționale de handbal masculin (din anii 2000), fost jucător (făcând parte din Moldosin Vaslui, Dacia Piteşti, Fibrex Săvineşti, Minaur Baia Mare, Dinamo Bucureşti), postură din care a bifat 3 titluri de campion al României, 3 cupe ale României, 2 participări în grupele Ligii Campionilor, peste 70 de selecții în echipa națională a României.

"Urmează cel mai important meci al nostru din campionat, cel împotriva redutabilei CSM Vaslui, care are în componență jucători valoroși, iar după evoluția de până acum este favorita principală a Diviziei A la promovare în Liga Zimbrilor. Dar vom juca cu "pistoalele pe masă", băieții sunt motivați și își doresc un rezultat pozitiv. Așteptăm iubitorii sportului, ai handbalului să vină să ne încurajeze pana în ultima clipă, pentru că avem nevoie de ei", subliniază președintele CSM Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta