Lecție de fotbal în Gaz Metan - FC Botoșani 0-2! Superman Duganzic și Keyta aduc prima victorie din play-off!

Lecție de fotbal în Gaz Metan - FC Botoșani 0-2! Superman Duganzic și Keyta aduc prima victorie din play-off!

Lecție de fotbal dată astăzi de FC Botoșani în meciul cu Gazmetan Mediaș într-un meci disputat începând cu ora 20.00 pe stadionul municipal al celor de la Mediaș.

La fel ca în toată partida, băieții lui Croitoru au un start de repriză încredibil, iar în minutul 15 perla de la FC Botoșani, "Superman" Dugandzic, sparge poarta celor de la Mediaș.

După o acțiune excelentă a lui Ofosu în banda dreaptă, urmată de o centrare în careu pentru Dugandzic urmează golul mult așteptat pentru Botosani! Croatul s-a descurcat foarte bine între fundașii adversi și n-a ratat ocazia unui nou gol in Liga 1!

Este 1 – 0 pentru botoșăneni, iar echipa lui Croitoru continuă să atace ca și cum ar fi conduși cu 5 la 0!

Gaz Metan și FC Botoșani erau singurele formații din play-off care n-au reușit să câștige niciun meci până în acest moment, iar Gazul nu a mai încasat goluri acasă încă din noiembrie anul trecut, așa că le-a venit greu să accepte că pot încasa bătaie chiar pe teren propriu.

Botoșănenii au atacat fulminat minut cu minut cu speranța că vor ajunge pe podium iar în minutul 35 Keita primește în banda stânga, îl întoarce pe Popa și trage la colțul lung, fără șanse pentru Pleșca! Gol superb al lui Keita!

După pauză, partida a devenit foarte echilibrată,  neexistând o echipă care sa domine meciul. Totuși, schimbările tactice a lui Dusan Uhrin nu au reușit să refacă scorul tabelei, care a arătat, la final, scorul pauzei.

0-2 pentru FC Botoșani. Trupa lui Marius Croitoru a conturat prima victorie din playoff.

FC Botoșani a arătat astăzi că într-adevăr, daca echipa este pregătită fizic, este o adevărată forță în prima ligă. Pentru FC Botoșani urmează o nouă deplasare, cu FCSB.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Din august, polițiștii români vor fi dotați cu camere video ca Poliţia Metropolitană din Londra

astăzi, 09:36
78

Din luna august poliţiştii vor putea dovedi mai uşor comportamentele agresive sau inadecvate la adresa lor iar acest lucru pentru că România încearcă să facă tot mai mulți pași pe...

Deputatul PSD Costel Lupașcu: ,,Românii trebuie să fie protejați!’’

astăzi, 08:43
94

Comunicat:Românii au fost abandonați complet în fața pandemiei de către Președinte și Guvernul său. În loc de soluții concrete, dau vina pe toată lumea pentru creșterea...

Oamenii de afaceri cred că în jumătate de an industria ușoară de la Botoșani se va prăbuși cu 70%

astăzi, 08:10
421

Oamenii de afaceri de la Botoșani cred că efectele pandemiei în economia județului se vor vedea în aproximativ jumătate de an, iar activitatea economică a județului din zona industri...