Lecție de fotbal în Gaz Metan - FC Botoșani 0-2! Superman Duganzic și Keyta aduc prima victorie din play-off!

Lecție de fotbal în Gaz Metan - FC Botoșani 0-2! Superman Duganzic și Keyta aduc prima victorie din play-off!

Lecție de fotbal dată astăzi de FC Botoșani în meciul cu Gazmetan Mediaș într-un meci disputat începând cu ora 20.00 pe stadionul municipal al celor de la Mediaș.

La fel ca în toată partida, băieții lui Croitoru au un start de repriză încredibil, iar în minutul 15 perla de la FC Botoșani, "Superman" Dugandzic, sparge poarta celor de la Mediaș.

După o acțiune excelentă a lui Ofosu în banda dreaptă, urmată de o centrare în careu pentru Dugandzic urmează golul mult așteptat pentru Botosani! Croatul s-a descurcat foarte bine între fundașii adversi și n-a ratat ocazia unui nou gol in Liga 1!

Este 1 – 0 pentru botoșăneni, iar echipa lui Croitoru continuă să atace ca și cum ar fi conduși cu 5 la 0!

Gaz Metan și FC Botoșani erau singurele formații din play-off care n-au reușit să câștige niciun meci până în acest moment, iar Gazul nu a mai încasat goluri acasă încă din noiembrie anul trecut, așa că le-a venit greu să accepte că pot încasa bătaie chiar pe teren propriu.

Botoșănenii au atacat fulminat minut cu minut cu speranța că vor ajunge pe podium iar în minutul 35 Keita primește în banda stânga, îl întoarce pe Popa și trage la colțul lung, fără șanse pentru Pleșca! Gol superb al lui Keita!

După pauză, partida a devenit foarte echilibrată,  neexistând o echipă care sa domine meciul. Totuși, schimbările tactice a lui Dusan Uhrin nu au reușit să refacă scorul tabelei, care a arătat, la final, scorul pauzei.

0-2 pentru FC Botoșani. Trupa lui Marius Croitoru a conturat prima victorie din playoff.

FC Botoșani a arătat astăzi că într-adevăr, daca echipa este pregătită fizic, este o adevărată forță în prima ligă. Pentru FC Botoșani urmează o nouă deplasare, cu FCSB.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...