Italienii râd de Gigi Becali după ce a spus că Moruţan e mai bun decât Dybala!

Italienii l-au luat la ochi pe patronul stelist după ce acesta a afirmat că jucătorul transferat de la FC Botoşani este mai bun decât argentinianul Paulo Dybala de la campioana Italiei. 

Italienii râd de Gigi Becali după ce a spus că Moruţan e mai bun decât Dybala!

Ultima declaraţie a lui Gigi Becali nu a stârnit reacţii puternice doar în România, ci şi în afara ţării. Jurnaliștii din Italia scriu în mod ironic despre comparaţia lui Moruţan cu Paulo Dybala.

Italienii l-au luat la ochi pe patronul stelist după ce acesta a afirmat că jucătorul transferat de la FC Botoşani este mai bun decât argentinianul Paulo Dybala de la campioana Italiei. Varianta în italiană a site-ului Goal.com, dar şi alte publicaţii din "cizmă" au scris, mai în glumă sau mai în serios, despre declaraţiile lui Becali, arată telekomsport.ro.

Cu siguranţă cei mai ironici au fost cei din redacţia Goal Italia, care au încheiat articolul prin următoarele cuvinte: "Cine ştie ce va crede Paulo Dybala despre aceste declaraţii. Replica lui este aşteptată". Şi replica atacantului în vârstă de 24 de ani a venit marţi seară, în direct la Telekom Sport. În lipsa lui Cristiano Ronaldo, suspendat, argentinianul a fost cel care a strălucit, marcând de trei ori în meciul cu Young Boys Berna. 

„Dacă FCSB întră în Champions League şi România se califică, Moruţan va face 100 de milioane de euro. Şi eu îl vând pe 150 de milioane. Că sunt mai şmecher decât alţii. Dacă nu se întâmplă asta, o să-l dau pe 30 de milioane. Ce, îl comparăm pe Moruţan cu Dybala? Dybala are 26 de ani şi e o piticanie de 1,65 metri. Moruţan nu mai iese din primul unsprezece”, a spus Becali la Pro X.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

El l-a interpretat pe Nică a lui Ştefan a Petrei: Au fost 12.000 de copii la preselecţie! VIDEO

Duminică, 17 Februarie 2019
3147

"De câte ori mă uit la filmul "Amintiri din copilărie", de fiecare dată mai descopăr ceva", spune Ion Bocancea (67 de ani) despre singura ecranizare a capodoperei lui Ion...

VIDEO - Cum arată calea ferată de pe tronsonul Iaşi - Dorohoi

Joi, 14 Februarie 2019
757

România anului 2019 e repetentă la capitolul infrastructură, iar investiţiile continuă să fie minime sau lipsesc cu desăvârşire. O situaţie disperată întâlnim în...

E bine să știi: Care este perioada de incubație pentru gripă?

Miercuri, 13 Februarie 2019
576

Gripa este o afectiune respiratorie extrem de contagioasa cauzata de virusuri. Virusurile gripale pot circula pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente in lunile de toamna si de iarna. Din ...