Interviu la minut cu Florin Mihăescu, noul jucător al CSM Botoșani

Interviu la minut cu Florin Mihăescu, noul jucător al CSM Botoșani

CSM Botoșani a dat două lovituri pe piața transferurilor, în 3 zile. După Ionuț Vamanu, adus de la Poli Iași, a venit și Florin Mihăescu, furat de la rivala CSU Suceava. Acesta este de loc chiar din Botoșani, însă stă de mai mulți ani în Suceava. Pentru a-l cunoaște mai bine, l-am rugat sa ne acorde un scurt interviu.

Rep: De ce ai ales CSM Botoșani?

Florin: Am ales CSM Botoșani deoarece sunt sigur că pot avansa și că pot prinde meciuri bune care mă vor ridica.

Rep: Care sunt obiectivele tale, atât pe termen scurt, adică sezonul ăsta, cât și pe termen lung, adică în cariera ta?

Florin: Obiectivul meu, pentru sezonul acesta este clar: promovarea în Liga Națională, iar pe termen lung doresc sa evoluez cât de mult pot pentru că sunt din fire extrem de ambițios și nu mă voi opri până nu voi obține tot ceea ce îmi doresc indiferent de obstacole. Vreau să adun cât mai multă experiență, sa devin cel mai bun si sa ofer la rândul meu ajutor celor însetați în a progresa.

Rep: Cum ți se pare echipa Botoșaniului? Cum ai fost primit de echipa?

Florin: Echipa Botoșaniului mi se pare o echipa unită, formată doar din sportivi care fac handbal de plăcere și tind mereu la tot ce-i mai bun. M-a ajutat foarte mult faptul că pe mulți din echipă îi cunoșteam deja și mi-au făcut o primire de neuitat. M-au primit cu brațele deschise și sunt foarte recunoscător pentru asta! Mă bucur sa fiu din nou acasă!

Rep: Ce plus crezi că poți aduce echipei?

Florin: Cred ca pot contribui enorm la progresul/bunăstarea echipei, nu doar prin firea mea energetică și ambițioasă ci si prin spiritul competitiv pe care l-am hrănit mulți ani prin handbal și prin numeroase victorii strălucite.

Rep: Ai vreun mesaj pentru suporteri?

Florin: Nu o să vă dezamăgesc și promit că voi da tot ce am mai bun din mine. Sunt un om de onoare ce nu si încalcă cuvântul!

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un pas: Autobuzele noi aduse la Botoșani, omologate de Autoritatea Rutieră

astăzi, 15:32
152

Liderii municipalității de la Botoșani au anunțat că astăzi, vinri, 3 iulie, s-a mai parcurs o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vo...

De ce NU este România o societate a cunoașterii

astăzi, 15:03
63

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Domnul Hari Bucur-Marcu face o serie de observații foarte pertinente despre irelevanța cunoașterii (cu deosebire a cunoașterii științifice) &...

Fostul șef al jandarmilor de la Botoșani, colonelul Costică Chițac, a încetat din viață

astăzi, 14:53
807

Colonelul Costică Chițac, fostul comandant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a încetat din viață astăzi, după o grea suferință.Fostul comandat al jandarmilor de la ...