De la finele acestei săptămâni, CSM Botoșani are și grupă de copii!

De la finele acestei săptămâni, CSM Botoșani are și grupă de copii!

Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, cei mai experimentați jucători din lotul CSM Botoșani, au demarat un proiect ambițios prin care vor să dezvolte handbalul în municipiu și județ.

Începând de la finele acestei săptămâni, CSM Botoșani are și o grupă de copii iar de acest proiect se ocupă jucătorii Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, ajutați de alți componenți ai formației locale.

Încă din momentul în care au venit la Botoșani, cei doi jucători s-au decis să înființeze un centru de copii astfel încât să dezvolte acest sport.

La primul antrenament au venit peste 30 de copii iar oficialii clubului au recunoscut că nu se așteptau la un număr atât de mare. Ei spun că vor să realizeze la Botoșani unul dintre centrele puternice de handbal din România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
770

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...