Ieșire nervoasă a patronului FC Botoșani, după amenda primită de la Federația de Fotbal: „Cine-i ăsta? E vai de mama lui!”

Ieșire nervoasă a patronului FC Botoșani, după amenda primită de la Federația de Fotbal: „Cine-i ăsta? E vai de mama lui!”

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a fost amendat de către Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, pentru declarațiile făcute despre arbitraj la finalul partidei cu Dinamo, din etapa a 9-a a Ligii 1.

FRF a judecat acest caz după o sesizare din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Valeriu Iftime a primit avertisment și penalitate sportivă de 5.000 de lei.

Dinamo și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională, dar moldovenii au cerut trei penalty-uri.

„S-au văzut 3 lovituri de la 11 metri, au fost 4 faze controversate numai la poarta adversă! Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu la care se putea da penalty. Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul! Despre Rădulescu pot să spun doar ca e vorba despre incompetență, nu altceva. Cred că în România fotbalul e curat. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu (n.a. – Alexandru Deaconu, vicepreședinte CCA)? Cine-i ăsta? E vai de mama lui! În România, dacă ești inteligent, trăiești prost. Aici trebuie să fii nesimțit și indolent”, a spus Valeriu Iftime după acel meci, citat de realitateasportivă.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
317

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
43

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
295

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...