Incredibil! Valeriu Iftime vrea să scape de Diego Fabbrini: "Nu l-aş mai ţine"

Incredibil! Valeriu Iftime vrea să scape de Diego Fabbrini: "Nu l-aş mai ţine"

Se pare că relaţia de armonie dintre FC Botoşani şi Diego Frabbrini (28 de ani) s-a deteriorat, după ce evoluţiile italinului au devenit din ce în ce mai slabe. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că se gândeşte serios dacă mai are răbdare cu talentatul fotbalist şi a avut câteva lucruri de reproşat şi impresarului Florin Manea. 

Pe 5 martie, la ProSport LIVE, agentul Florin Manea susţinea că Fabbrini va pleca în vară de la FC Botoşani şi recunoştea că are o relaţie foarte bună cu Valeriu Iftime. Totuşi, patronul moldovenilor a venit cu câteva clarificări în privinţa italianului, care a început să dezamăgească din cauza evoluţiilor. 

Iftime susţine că va analiza dacă mai e rentabil să-l ţină la echipă pe fotbalistul care are o selecţie în naţionala Italiei: "Florin Manea nu e impresarul lui, pentru că trebuie să fii înregistrat la federaţie, el e intermediar. Fabbrini rămâne la Botoşani dacă vrea fotbalistul, nu el (n.r. - Florin Manea). Eu nu pot să fac o explozie salarială, dacă jucătorul nu e ce trebuie. După ultimele meciuri, nu l-aş mai ţine. Randamentul echipei nu e ok. Jucătorul rămâne dacă vrem noi, impresarul nu are nicio putere, nu el decide. 

Vrem să vedem dacă e rentabil sau nu să-l mai ţinem. Am avut dubiile astea mereu, pentru că are o contribuţie asupra echipei, dar cel mai important e dacă fac un efort financiar să văd dacă-l vând mai departe. Azi mă tem că dacă joacă la fel, nu-l mai ia nimeni, pentru că pe salariu mare nu-l ţin, dar mă tem că nu e ce caut eu. Am insistat să joace, i-am făcut atmosferă bună, pentru ca el să joace. Nu are salariu mare, doar că el trebuie să joace fotbal", a declarat patronul moldovenilor, la ProSport LIVE.

În cariera sa, italianul a mai trecut pe la FC Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia şi Real Oviedo. În 2016, Birmingham le-a plătit celor de la Watford nu mai puţin de două milioane de euro pentru Fabbrini.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

RAR avertizează: "Atenție la foliile montate pe geamurile mașinii!". Ce riscă șoferii!

astăzi, 15:03
399

Registrul Auto Român (RAR) transmite un mesaj extrem de important pentru toți șoferii români care și-au montat folii pe geamurile mașinii sau care intenționează să facă acest lucru. Conducă...

Un nou caz de Pestă Porcină Africană, confirmat la Hăneşti

astăzi, 14:27
147

Un nou caz de Pestă Porcină Africană, confirmat deocamdată doar de laboratorul de la Suceava, a fost înregistrat la Hăneşti, pe un fond de vânătoare, la un porc mistreţ. Cadav...

Vara crește riscul de infarct. Cinci reguli de aur pentru cardiaci!

astăzi, 13:40
751

Vara agravează bolile de inimă. Disconfortul cauzat de căldură este resimțit la cote maxime de cardiaci, care experimentează variații de tensiune, tulburări de ritm cardiac, dar și un risc cr...