Hervin Ongenda, şanse mari să ajungă la FCSB, din iarnă!

Se pare că francezul Hervin Ongenda nu s-a acomodat la Botoşani şi vrea neapărat să se transfere în străinătate. Dar, până în vara viitoare, ar accepta o mutare la vicecampioana României.

Hervin Ongenda, şanse mari să ajungă la FCSB, din iarnă!

Hervin Ongenda a impresionat în scurta perioadă petrecută la Botoşani, astfel că francezul a devenit rapid unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Totuşi, în acest moment fotbalistul din Hexagon nu are vreo ofertă concretă, doar FCSB interesându-se de el, scrie digisport.ro.

"Sunt mulţi care întreabă despre Ongenda. Eu sunt convins că domnul Becali îl are într-un sertăraş. O altă echipă din primele trei a întrebat despre el. Universitatea Craiova, da", a supralicitat Iftime, săptămâna aceasta.

Patronul molodvenilor încearcă să îi creeze o cotă lui Ongenda tocmai pentru că jucătorul i-a transmis că vrea cu orice preţ să plece în iarnă de la Botoşani. De altfel, Ongenda vrea să părăsească Liga 1, însă în acest moment nu are vreo variantă bună din Vest, care să îi convină şi clubului. Din acest motiv, şansele să ajungă la FCSB cresc exponenţial.

Concret, ar fi o variantă win-win-win. Botoşani ar primi o sumă de bani pe un jucător adus gratis, care nu mai doreşte să rămână la club. Ongenda ar fi şi el ok cu această variantă, pentru că FCSB în CV-ul lui ar atârna greu, după perioada grea avută. În plus, ar beneficia de un salariu mult mai mare decât la Botoşani. Nu în ultimul rând, echipa lui Becali s-ar folosi jumătate de an de un fotbalist care a demonstrat că are reale calităţi, scrie sursa citată.

În vârstă de 23 de ani, Ongenda poate evolua pe orice post din ofensivă, cel mai bine simţindu-se în flancul stâng. În condiţiile în care transferul lui Rotariu a căzut, iar şansele ca Ivan să ajungă sub comanda lui Dică sunt minime, Becali va încerca această variantă. Probabil o sumă de 300.000-400.000 ar fi suficientă pentru o mutare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Lupașcu, deputat în Comisia pentru Sănătate: „PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID - 19 care poate fi aplicat din prima zi a guvernării!”

astăzi, 09:06
22

Comunicat:Deputatul social-democrat botoșănean, Costel Lupașcu, candidat pentru Senat în viitorul Legislativ, a anunțat astăzi că PSD a pregătit în detaliu un program concret ș...

Cel mai rău scenariu e pe cale să se întâmple: Turismul este în pragul falimentului

astăzi, 09:01
29

Turismul românesc este tot mai aproape de faliment, iar acest lucru nu este o supoziție, ci un fapt. Pandemia face ca cea mai mare parte a agențiilor să fie tehnic în faliment, deși &i...

Klaus Iohannis: Anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului - este sărbătoare în şi cu familia

Miercuri, 28 Octombrie 2020
1434

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, miercuri, că „ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului”, adică sărbătoare „în şi cu familia&...