Hervin Ongenda, şanse mari să ajungă la FCSB, din iarnă!

Se pare că francezul Hervin Ongenda nu s-a acomodat la Botoşani şi vrea neapărat să se transfere în străinătate. Dar, până în vara viitoare, ar accepta o mutare la vicecampioana României.

Hervin Ongenda, şanse mari să ajungă la FCSB, din iarnă!

Hervin Ongenda a impresionat în scurta perioadă petrecută la Botoşani, astfel că francezul a devenit rapid unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Totuşi, în acest moment fotbalistul din Hexagon nu are vreo ofertă concretă, doar FCSB interesându-se de el, scrie digisport.ro.

"Sunt mulţi care întreabă despre Ongenda. Eu sunt convins că domnul Becali îl are într-un sertăraş. O altă echipă din primele trei a întrebat despre el. Universitatea Craiova, da", a supralicitat Iftime, săptămâna aceasta.

Patronul molodvenilor încearcă să îi creeze o cotă lui Ongenda tocmai pentru că jucătorul i-a transmis că vrea cu orice preţ să plece în iarnă de la Botoşani. De altfel, Ongenda vrea să părăsească Liga 1, însă în acest moment nu are vreo variantă bună din Vest, care să îi convină şi clubului. Din acest motiv, şansele să ajungă la FCSB cresc exponenţial.

Concret, ar fi o variantă win-win-win. Botoşani ar primi o sumă de bani pe un jucător adus gratis, care nu mai doreşte să rămână la club. Ongenda ar fi şi el ok cu această variantă, pentru că FCSB în CV-ul lui ar atârna greu, după perioada grea avută. În plus, ar beneficia de un salariu mult mai mare decât la Botoşani. Nu în ultimul rând, echipa lui Becali s-ar folosi jumătate de an de un fotbalist care a demonstrat că are reale calităţi, scrie sursa citată.

În vârstă de 23 de ani, Ongenda poate evolua pe orice post din ofensivă, cel mai bine simţindu-se în flancul stâng. În condiţiile în care transferul lui Rotariu a căzut, iar şansele ca Ivan să ajungă sub comanda lui Dică sunt minime, Becali va încerca această variantă. Probabil o sumă de 300.000-400.000 ar fi suficientă pentru o mutare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...