Handbal masculin: CSM Botoșani – CSM Vaslui, scor 19-33

Handbal masculin: CSM Botoșani – CSM Vaslui, scor 19-33

Meciul CSM Botoșani – CSM Vaslui, de sâmbătă, 10 noiembrie, s-a încheiat cu scorul de 19-33 (9-18). Cu toate că botoșănenii sperau la victorie, iar echipa adversară le-a remarcat competitivitatea și evoluția, disputa, în teren propriu, cu Vaslui a fost pierdută.

"Dupa doua rezultate pozitive, a venit și acest duș rece administrat de echipa CSM Vaslui, echipa vasluiană fiindu-ne net superioară la toate capitolele. În același timp, am resimțit absența unor jucători importanți: Ștefan Dumitrache (din motive personale), Ionuț Chipăruș , Demir Codrin (accidentati). Pentru noi urmează cel  mai important meci al acestui sezon, deplasarea la Brașov fiind una foarte importantă pentru configurația viitoare a clasamentului. Mulțumim publicului care ne-a încurajat pe tot parcursul meciului", a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Botoșani: Nicolaevici, Moroșanu – Ciobanu (6 goluri), Dimofte (4 goluri), Dumitrache (3), Folescu (3), Tărnăuceanu (1 gol), Lascovici (1), Beșliu (1), Sireteanu, Horopciuc. Antrenori: Cătălin Stoleru, Bogdan Muraru.

Vaslui: Petrila, Pralea – Al. Farcaș (8 goluri), Poteră (5), Carali (4), Polocoșer (4), Voinea (4), Hodorogea (4), Dediu (3), Popa (1 gol), Cumpănici, Iozu. Antrenor: Leonard Bibirig.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Peste 160 de botoșăneni cu COVID externați la cerere. DSP: „Peste 90% dintre asimptomatici refuză internarea”

Miercuri, 15 Iulie 2020
1119

Peste 160 de botoșăneni infectați cu virusul Covid-19 s-au externat la cerere, în baza Ordinului 1137, la zece zile de la internare, de vinerea trecută până marți, respectiv în...

Gafă în administrație. Un viceprimar al municipiului Botoșani nu a trecut pe declarația de interese rolul său în PSD. „A fost o scăpare”

Marţi, 14 Iulie 2020
1683

Un viceprimar al municipiului Botoșani a omis să declare că este membru al filialei județene a PSD Botoșani și că exercită o funcție de conducere la nivelul organizației municipale a partidu...

Erori de aproape 10 milioane de lei descoperite de Curtea de Conturi în gestionarea bugetului municipiului Botoșani. „Se întâmplă. Este cel mai bun raport”

Vineri, 10 Iulie 2020
5850

Curtea de Conturi a finalizat, în luna iunie, auditul financiar privind activitatea Primăriei municipiului Botoșani și a instituțiilor subordonate, în calitate de ordonatori de credite...