Fostul antrenor al FC Botoşani, Leo Grozavu, a semnat cu ACS Poli Timişoara

Fostul antrenorul principal al FC Botoşani, Leo Grozavu, şi-a găsit echipă la aproape un an de când a părăsit gruparea locală. Tehnicianul a semnat cu ACS Poli Timişoara, echipă situată pe locul 10 în Liga I. 

Fostul antrenor al FC Botoşani, Leo Grozavu, a semnat cu ACS Poli Timişoara

Grozavu a semnat un contract pâna în vara si a fost prezentat marţi. Alaturi de el s-au aflat presedintele Radu Birlica si Cristea Opria, agentul lui Torje si unul dintre oamenii care sustin financiar clubul banatean.

"Sunt omul faptelor! Timisoara merita o alta performanta. Eu mi-as propune mai mult decât ramânerea în prima liga. Dar, totul trebuie facut cu multa rabdare, cu pasi bine calculati! Despre meciul cu Voluntari, ar fi culmea sa spun ca, daca îl vom câstiga, va fi meritul meu. As fi ipocrit. Sper sa fim inspirati cu strategia pe care o vom pregati pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipa care e ca o fiara ranita. Voluntari nu reprezinta un adversar dinainte învins. Ne asteapta un meci dificil, niciodata nu voi spune ca un joc este câstigat dinainte", a declarat noul antrenor.

Leo Grozavu a semnat cu echipa banateana dupa plecarea lui Ionut Popa. Linia de clasament a echipei este urmatoarea: 6 victorii, 8 egaluri si 9 înfrângeri.

"Faceam sacrificii financiare, îmi plateam singur benzina. Nu am avut nicio întelegere cu clubul sa-mi dea bani de transport, am facut-o din pasiune pentru club si din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici macar un leu. Dupa meciul cu Sepsi am cerut un atacant, dar mi-a spus ca nu se poate. Atunci am hotarât ca e mai bine sa plec", a explicat Ionut Popa.

Leo Grozavu are 51 de ani. A antrenat FC Zalau, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Vaslui (secund), Academia Hagi (director tehnic), Luceafarul Oradea si Gaz Metan.

Sursa:bzi.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
632

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
86

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...