Ieșenii, despre partida cu FC Botoșani: ​"Este cea mai importantă partidă din acest sezon, un derby al Moldovei, pe care vrem să-l câştigăm!"

Ieșenii, despre partida cu FC Botoșani: ​"Este cea mai importantă partidă din acest sezon, un derby al Moldovei, pe care vrem să-l câştigăm!"

CSM Politehnica Iaşi a organizat, vineri, o conferinţă de presă în care a fost prefaţată disputa de luni, cu FC Botoşani, din etapa a XXII-a. Atât antrenorul gazdelor, Flavius Stoican, cât şi jucătorii ieşeni Andrei Cristea (căpitanul echipei) şi Cosmin Frăsinescu, “cei mai importanţi fotbalişti ai clubului”, după cum i-a prezentat tehnicanul, au subliniat caracterul disputei.

“Este cea mai importantă partidă din acest sezon. Este un derby al Moldovei, pe care vrem să-l câştigăm, indiferent de vreme, indiferent de teren. Fiecare jucător, fiecare om din club, de la portar la ultimul angajat, e conştient de importanţa meciului, nu trebuie să ne copleşească miza. Trebuie să fim mai buni”, a spus Stoican, care a fost completat de căpitanul echipei: “Prea multe nu sunt de spus. Suntem în faţa unui moment important pentru noi, pentru club. E momentul perfect pentru a face un lucru notabil în cariera noastră şi mai ales pentru acest oraş şi acest club la care muncim şi punem suflet”.

Frăsinescu crede că presiunea va fi de partea oaspeţilor: “Ne aşteaptă un meci greu. Tot timpul meciurile cu Botoşani au fost foarte încrâncenate. Acum există şi o miză foarte importantă pentru ambele echipe. Ei au mai multe puncte, însă cred că presiunea e la Botoşani. Au fost tot timpul în zona play-off, noi venim din urmă”. Referitor la starea de spirit, apreciată ca fiind “excelentă” după succesul din prima rundă, de la Voluntari, Cristea a tras un semnal de alarmă: “Trebui să fim atenţi la o eventuală euforie, care ne poate dăuna”.

Potrivit Ziarul de Iasi, ieşenii erau îngrijoraţi de starea terenului. “Suntem un pic în dezavantaj, pentru că noi avem un stil de joc care poate fi pus în aplicare pe terenuri bune. Avem un joc combinativ, ne creăm situaţii de a marca prin joc de pase, posesie, progresie foarte bună. Indiferent însă de cum se prezintă terenul, trebuie să câştigăm” a precizat Stoican.

Partida dintre CSM Poli şi FC Botoşani va începe la ora 18. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...