FC Botoşani a plecat în cantonament montan în Austria

FC Botoşani a plecat în cantonament montan în Austria

Jucătorii echipei de fotbal FC Botoşani au plecat vineri într-un cantonament montan de două săptămâni în Austria, în vederea pregătirii noii ediţii a Ligii 1.

Lotul grupării botoşănene va rămâne la Fugen până pe 5 iulie, perioadă în care echipa va disputa şi mai multe partide amicale.

Printre adversarii formaţiei botoşănene se regăsesc bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad, dar şi ucrainenii de la Dinamo Kiev. De asemenea, FC Botoşani va juca meciuri de verificare cu SC Schwaz (Austria), FK Jablonec (Cehia) sau FK Piíbram (Cehia).

Lotul formaţiei FC Botoşani s-a reunit luni după-amiază sub comanda noului tehnician al grupării din Botoşani, Marius Croitoru, care a preluat banca tehnică după plecarea lui Liviu Ciobotariu în Liban.

Pe lista noilor veniţi se află fundaşul Denis Haruţ (20 de ani), venit de la ACS Poli Timişoara, mijlocaşul argentinian Leone Pierce (25 de ani), care a jucat pentru Depotivo Santamarina, mijlocaşul austriac Mario Ebenhofer (27 de ani), care a evoluat la Blau Weiss Linz, dar şi fundaşul Alexandru Ţigănaşu, care a revenit după mai mulţi ani la echipa botoşăneană.

 

agerpres

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
13

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
125

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
216

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...