Edi Iordănescu a răbufnit după meciul cu FC Botoșani: "Sunt frustrat, nu doar supărat. Un penalty de cascadorii râsului!"

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a criticat în termeni duri arbitrajul de la meciul cu FC Botoşani, pierdut la limită, vineri seara, cu scorul de 1-0.

Edi Iordănescu a răbufnit după meciul cu FC Botoșani: "Sunt frustrat, nu doar supărat. Un penalty de cascadorii râsului!"

De-a lungul întâlnirii de la Botoşani, centralul Horia Mladinovici a luat două decizii controversate, ambele împotriva ardelenilor. Golul a fost marcat de Jonathan Rodriguez, în minutul 44, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu. În minutul 66, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Marius Constantin fiind eliminat, arata telekomsport.ro.

"Frustrat, nu doar supărat. Haideţi să vă spun programul nostru din ultima săptămână. Am avut trei jocuri în şapte zile, am călătorit şase ore până la Bucureşti pentru jocul cu Dinamo, după care şase ore înapoi. Am avut marţi joc acasă cu Iaşi. Ieri am călătorit nouă ore de la Mediaş ca să ajungem aici, am plecat de la opt dimineata, am ajuns la cinci după amiaza. Am mâncat prânzul la cinci, ne-am odihnit o oră, la 19 ne-am antrenat 45 de minute, ca să venim şi să participăm la un joc care a fost decis de orice altceva mai puţin de fotbalişti.

În minutul 42, rupe echilibrul pe un penalty care e de cascadorii râsului. Iese pe traiectoria adversarului, nu întinde piciorul, nu face atac de deposedare, nu pune mâna pe el, nimic. E pe traiectorie. Ce putea să facă, să se evapore din calea atacantului advers? Efectiv rămâne static şi atacantul intră în el. Rupi echilibrul în felul ăsta, când eşti la câţiva metri distanţă? Ori nu vezi bine faza, ori asta îţi doreşti, să dai penalty.

Încercăm să o luăm de la capăt, încercăm să reintrăm în joc, încercăm să creăm acţiuni de poartă, încercăm să redresăm şi după ce rupem echilibrul pe tabelă, rupem echilibrul şi numeric, justificând că jucătorul Mediaşului ţi-ar fi adresat cuvinte care nu sunt la locul lor.

Ce a fost astăzi a fost o ruşine, o viciere totală din punctul meu de vedere.

Ce să înţeleg? Că Gazul şi-a făcut punctajul şi acum suntem cobai... Păi nu vreau să fim cobai şi o să spun totdeauna lucrurile astea, pentru că şi noi avem responsabilităţi, avem meserii, ne punem sănătatea în joc, nu avem voce, luăm pastile, jucătorii se consumă.... pentru ce? Pentru un astfel de joc?", a declarat Edi Iordănescu, la microfonul Telekom Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
115

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
30

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
227

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...